Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Rocznica powstania SW.

14240
M21W2
14 czerwca 2022r. o 10:12
~~Sołtys Ocic napisał(a): Zabawni ci ...e Lucuś i Juruś ,rzucają tymi rękawicami na lewo i prawo ,a to przecież dwa stare spróchniałe wraki ,którym każdy w sile wieku oklepał by gęby .Zastosowana autokorekta

Zabawni to są anonimowi trolle , tacy jak ty , szczekają jak kundle , ja w odróżnieniu od Jurka nikomu nie rzucam
rękawic , wiem o was więcej od niego .
Młodzieńcze nie życzę tobie starości , trafi się taki id- jo -ta jak ty i tobie napisze że jesteś starym spróchniałym wrakiem .

Dopisane 14.06.2022r. o godz. 10:12:

P.S. Sołtysie podnieś rękawice rzuconą przez stary spróchniały wrak za jakiego uważasz brata Jurka , ze mną może byś sobie
poradził , ze schorowanym PanemM zapewne też , młode pieski szczekajcie dalej , nas to nie rusza .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wesoły Romek niezalogowany
14 czerwca 2022r. o 11:05
Po wysadzeniu wieżowca, otoczyli go wojskiem i przy wywożeniu gruzu, przypadkiem zbierali tam akta SB,w tym "Jesień 70".Po wyrzuceniu Hodysza z UOP w Gdańsku, skąd wyruszyli nowi szefowie, Żabiński i Grzegorzewski do Gdańska czyścić dokumenty na Bolęsę jak nie z Belwederu.

"Trzecia hipoteza pojawiła się w sierpniu 2016 r. za sprawą historyka Sławomira Cenckiewicza, który na profilu społecznościowym zamieścił wpis sugerujący, że związek z wybuchem gdańskiego wieżowca w 1995 r. mogły mieć "służby specjalne". Rzekomym celem miało być dostanie się do mieszkania jednego z lokatorów - płk. Adama Hodysza - który rzekomo był w posiadaniu „kwitów” potwierdzających współpracę Lecha Wałęsy z SB. Cenckiewicz powołał się na anonimowych rozmówców, z których jeden miał powiedzieć: „Upozorowali wybuch gazu - mówił - żeby wyprowadzić później wszystkich mieszkańców i wejść do mieszkania Hodysza. Przesadzili, budynek się zawalił i zginęli ludzie. Ale do mieszkania i tak weszli”. Na potwierdzenie tej wersji Cenckiewicz zamieścił dokument z 2005 r., z którego wynika, że Urząd Ochrony Państwa wiedział od swojego informatora, że Hodysz trzyma w mieszkaniu dokumenty SB i takie archiwalia znaleziono po wybuchu wieżowca. “Może więc wstrząsające opowieści moich źródeł informacji polegały na prawdzie?” - spuentował swój wpis Sławomir Cenckiewicz."

Na tym filmie można się wsłuchać jak Bolek mówił od kiedy byli pod tym wieżowcem, od 13 minuty.
~~Stokrotka ogrodowa niezalogowany
14 czerwca 2022r. o 11:18
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sołtys Ocic napisał(a): Zabawni ci ...e Lucuś i Juruś ,rzucają tymi rękawicami na lewo i prawo ,a to przecież dwa stare spróchniałe wraki ,którym każdy w sile wieku oklepał by gęby .Zastosowana autokorekta

Zabawni to są anonimowi trolle , tacy jak ty , szczekają jak kundle , ja w odróżnieniu od Jurka nikomu nie rzucam
rękawic , wiem o was więcej od niego .
Młodzieńcze nie życzę tobie starości , trafi się taki id- jo -ta jak ty i tobie napisze że jesteś starym spróchniałym wrakiem .

Dopisane 14.06.2022r. o godz. 10:12:P.S. Sołtysie podnieś rękawice rzuconą przez stary spróchniały wrak za jakiego uważasz brata Jurka , ze mną może byś sobie
poradził , ze schorowanym PanemM zapewne też , młode pieski szczekajcie dalej , nas to nie rusza .

Rusza was rusza bo inaczej byście tu nie jęczeli zawsze pokrzywdzeni. Widzisz nawet sołtys z Ocic ma o was wyrobione zdanie. A to że jesteście starzy i schorowani wcale was nie usprawiedliwia by rzucać we wszystkich frajerami czy parówami. To pokazuje jakimi jesteście frajerami. Więc jeden niech zamiata plac u szwaba bo jeszcze dostanie deport i co wtedy zrobi jak nic więcej nie potrafi a drugi plewi truskawki . Starość każdego czeka ale mało kto umrze takimi głupcami jak wy.
~~Kakaowa Kosodrzewina niezalogowany
14 czerwca 2022r. o 11:34
~~Zszarzały Mamutowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a): Wesoły Romku zapytaj mecenasa czym się kierował przyjmując Nick ,Falco ,Horus ????
niedowartościowanie z lat dzieciństwa …………………D
możliwe następny Nick będzie „ Nofretete” co mnie zdziwi .

Co Ty porównujesz Nick Falco czy Horusa do Panny z Dzieckiem, napisałem Ci Jurek, szanujący człowiek by takiego czegoś nie zrobił, wiem co piszę, od małolata biegałem z ludźmi po Bolcu .

Jak biegałeś z ludźmi to powinieneś wiedzieć iż na wolności się nie grypsowało , tylko zasad trzymało ,
a co do nieżyjącego , przyznam ci rację że miał kulawy Nick , nie znałem ofiary a tu fanem jego mnie zrobili ,
To jak byś ujął człowieczyno wyskok Horusa lecącego z kapownikiem do proroka , nawet jak miał kulawo Panna ????
Czy wśród twoich ludzi to była normalką , bo wśród tych co nimi obcowałem były zasady , nie pasowało solówka i po , chyba że frajerzyna to na glanach wyleciał , do Milicjantów i Proroka nikt z ucha nie strzelał .

Lucek, zadał mi pytanie, przejdź na stronę 7 i przeczytaj moją odpowiedź, to co nawijasz to znam nie z wolności tylko za "firan", za nielata wiedziałem co wolno a co nie wolno było nawijać, za małolata wiedziałem już wszystko, gdy się powaliłem za wysłanie zboka do szpitala w 74 roku. Rok szukałem gnoja co kobiety straszył kyndybałem, jak szły czy wracały z pracy ze Sławy, zamiast przyprawiać bełty, to musiałem siostry odprowadzać i przyprowadzać. Koleżków z tamtych lat , odwiedzam jedynie na Śluzowej wirtualnie na stronce grobonet Bolesławiec, 90 % z którymi w latach 70-tych się przyprawiało o grandziło tam leży :( ostatnio znalazłem grób najlepszego koleżki , znałeś "Filuta"?.
~~horus niezalogowany
14 czerwca 2022r. o 12:09

Co się zmieniło od tamtych czasów? No nie ma kartek na mięso i cukier. A co łączy tamte czasy z obecnymi?
Łączy je to od szóstej minuty.
~~Brunatnoruda Laurencja niezalogowany
14 czerwca 2022r. o 12:24
Lucek , nie dyskutuj z horusem piszącym z pod tyldy .
Kiedy dojdzie między wami do konfliktu znika horus zalogowany .
~~Lucjan niezalogowany
14 czerwca 2022r. o 13:56
Ja też znikam jak nie czuję się zbyt mocny i a wychodzę na głupka jak zaprzeczam prawdzie.
~~Srebrzysta ostróżka niezalogowany
14 czerwca 2022r. o 14:14
Dlaczego twój zniemczony brat nie wrzucił na FB żadnego zdjęcia z połowów? On tak widział Norwegię jak ty obóz dla internowanych.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Metrohouse zaprasza