Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pierwszy raz od dwóch lat ulicami Bolesławca przeszły procesje Bożego Ciała
~~Tyryry niezalogowany
16 czerwca 2022r. o 20:09
Jak mnie cieszy że średnia wieku na tej procesji to jakieś 70 lat. Jeszcze trochę i czarnej zarazie wymrą wierni
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Różowoczerwony Kokornak niezalogowany
16 czerwca 2022r. o 20:38
~~Białawoszary Rojnik napisał(a):

Poczytaj swoje ze 3 razy, może dojrzysz swoją głupotę "pełny" pacanie :D :) A jak nie pomoże to czytaj do skutku :D
~~jadzia niezalogowany
16 czerwca 2022r. o 20:42
Powinniśmy modlić się do Boga aby ominęła nas wojna i aby nas rząd uchronił przed biedą ,modlę się o to codziennie
~~Kasztanowatordzawa Porzeczka niezalogowany
16 czerwca 2022r. o 20:53
~~jadzia napisał(a): Powinniśmy modlić się do Boga aby ominęła nas wojna i aby nas rząd uchronił przed biedą ,modlę się o to codziennie

A ja się modlę codziennie żeby ten rząd jak najszybciej padł .
~~Pistacjowa Lawenda niezalogowany
16 czerwca 2022r. o 21:12
~~Poziomkowa Jodła napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Białawoszary Rojnik napisał(a): Wypad z tymi szopkami do kościoła bo obrażacie mnie głosząc te bajki na ulicy!

Skro taki odważny jesteś, to powiedz to muzułmanom. Jesteś na tyle odważny?

Nie powie. zapewne nie obrażały go występy uliczne błyskawic z bluzgami na ustach w obecności dzieci... Wtedy nic nie pisałeś, prawda? Ja wiem dlaczego, a Ty się zastanów.
~~Złotorudy Jarząb niezalogowany
16 czerwca 2022r. o 21:13
~~Tyryry napisał(a): Jak mnie cieszy że średnia wieku na tej procesji to jakieś 70 lat. Jeszcze trochę i czarnej zarazie wymrą wierni

Czy twoim przodkiem nie był czasem Darwin ? Legendy mówią że próbował spłodzić z małpą.
~~Uiii niezalogowany
16 czerwca 2022r. o 21:20
PANIE REDAKTORZE CO TY PISZESZ GLUPOTY W ROK TEMU BYLA PROCESJA W PARAFII NAJŚWIĘTSZEGO SERCA PANA JEZUSA NA OSIEDLU KWIATOWYM!!!!NAJPIERW SPRAWDZ A NIE WYPISUJESZ GLUPOTY!!!
~~Ja niezalogowany
16 czerwca 2022r. o 21:27
~~Tyryry napisał(a): Jak mnie cieszy że średnia wieku na tej procesji to jakieś 70 lat. Jeszcze trochę i czarnej zarazie wymrą wierni

Eh... jak Ty mało wiesz o życiu :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza