Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
M. Marczewski: To był znakomity, rodzinny festyn parafialny. Hejterom mówię: Nie!
~~Złocistorudy Zimowit niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 20:40
Nikt nie jest w stanie powstrzymać mnie od u uczestnictwa w festynie parafialnym i wydawaniu moich pieniędzy a tym bardziej nędzna redakcja jakim jest istotne.Powinni zmienić swoją nazwę ponieważ
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złocistorudy Zimowit niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 20:43
~~Złocistorudy Zimowit napisał(a): Nikt nie jest w stanie powstrzymać mnie od u uczestnictwa w festynie parafialnym i wydawaniu moich pieniędzy a tym bardziej nędzna redakcja jakim jest istotne.Powinni zmienić swoją nazwę ponieważ istotne kojarzy mi się z czymś ważnym a oni piszą wiecznie bzdury .

~~Rudozłota Tibuchina niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 20:46
Panie M.M. pan to podobnie jak Donaldinio, poglądy jak wiatr zawieje. Ale lepiej późno widzieć coś normalnego, niż rozczulać się nad tęczowymi.
~~Ja niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 20:58
~~Morska Kuningamia napisał(a): Szkoda że główną nagrodę wylosowała żona pana radnego głównego organizatora

Bo najwyraźniej jest jakaś sprawiedliwość i kto zasłużył ten jest nagradzany. W czasie kiedy i ja byłam wśród organizatorów też to się zdarzało i zawsze były głupie bezpodstawne podejrzenia, bo trole od siebie nic nie potrafią dać i wszędzie doszukują się knuć. Rusz dupę, daj z siebie coś, to i tobie może się coś trafi .
~~Yaga niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 21:10
Za bardzo naśladuje Jedraszewskiego ...w tych przemowach .
~~ZnaFca niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 21:24
~~Kurcze napisał(a): Ale taniec brzucha na tle obrazu Jezusa to trochę przesada.

Niby dlaczego?
~~Pozłocista Cynia niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 21:27
~~ZnaFca napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kurcze napisał(a): Ale taniec brzucha na tle obrazu Jezusa to trochę przesada.

Niby dlaczego?

Bo profanacja , dlatego !
~~Pistacjowa Lawenda niezalogowany
19 czerwca 2022r. o 21:34
~~Pozłocista Cynia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ZnaFca napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kurcze napisał(a): Ale taniec brzucha na tle obrazu Jezusa to trochę przesada.

Niby dlaczego?

Bo profanacja , dlatego !

Poczytaj więcej. Kiedy Jezus żył powszechne były podobne tańce np na weselach. Myślę że atmosfera tam była podobna właśnie jak na festynie :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.