~~Brązowoszara Facelia napisał(a): Ranking .. .dobre. Poziom nauczania niski. Uczniowie na korkach: polski , majza I języki! Porażka. I teksty ojczulka D . Zamknięta sekta, rodzice liczą na to , że dzieci będą dobrze przygotowane , a co trzeci zdobywa wiedzę na korkach. Gratuluję pokazówki w kościele. Falsz i obłuda.
~~XDDD napisał(a):Ktoś napisał: ~~anon napisał(a): Chodziłem do tej szkoły 8 lat. Nic z niej nie wyniosłem poza depresją i nie jednym załamaniem psychicznym, którzy zesłali na mnie tylko i wyłącznie nauczyciele tej szkoły. Kiedy był wcześniejszy dyrektor Adam L. w szkole było o niebo lepiej niż jest teraz z nowym dyrektorem. Osobiście nie wybierałbym bym tej szkoły jako liceum. Dla rodziców co mają zamiar wysłać dzieci do Szkoły Pijarskiej, ja wam zabronić nie mogę ale mam nadzieje, że wybierzecie inny mądrzejszy wybór. pozdrawiam
Depresja? Pan chyba nie był w innych podstawówkach (choćby nr 1) tam to dopiero się dzieje.
~~Brzoskwiniowa Ułudka napisał(a):Ktoś napisał: ~~anon napisał(a): Chodziłem do tej szkoły 8 lat. Nic z niej nie wyniosłem poza depresją i nie jednym załamaniem psychicznym, którzy zesłali na mnie tylko i wyłącznie nauczyciele tej szkoły. Kiedy był wcześniejszy dyrektor Adam L. w szkole było o niebo lepiej niż jest teraz z nowym dyrektorem. Osobiście nie wybierałbym bym tej szkoły jako liceum. Dla rodziców co mają zamiar wysłać dzieci do Szkoły Pijarskiej, ja wam zabronić nie mogę ale mam nadzieje, że wybierzecie inny mądrzejszy wybór. pozdrawiam
Dlaczego chodziłeś do tej strasznej szkoły aż 8 lat? Tak cierpiąc nie mogłeś zmienić szkoły? Jest tyle podstawówek w mieście, w każdej chwili mogłeś się przenieść. Tylko... gdzie byłoby Ci lepiej... Prawda?
~~Brzoskwiniowa Ułudka napisał(a):Ktoś napisał: ~~anon napisał(a): Chodziłem do tej szkoły 8 lat. Nic z niej nie wyniosłem poza depresją i nie jednym załamaniem psychicznym, którzy zesłali na mnie tylko i wyłącznie nauczyciele tej szkoły. Kiedy był wcześniejszy dyrektor Adam L. w szkole było o niebo lepiej niż jest teraz z nowym dyrektorem. Osobiście nie wybierałbym bym tej szkoły jako liceum. Dla rodziców co mają zamiar wysłać dzieci do Szkoły Pijarskiej, ja wam zabronić nie mogę ale mam nadzieje, że wybierzecie inny mądrzejszy wybór. pozdrawiam
Dlaczego chodziłeś do tej strasznej szkoły aż 8 lat? Tak cierpiąc nie mogłeś zmienić szkoły? Jest tyle podstawówek w mieście, w każdej chwili mogłeś się przenieść. Tylko... gdzie byłoby Ci lepiej... Prawda?
~~anon napisał(a): Chodziłem do tej szkoły 8 lat. Nic z niej nie wyniosłem poza depresją i nie jednym załamaniem psychicznym, którzy zesłali na mnie tylko i wyłącznie nauczyciele tej szkoły. Kiedy był wcześniejszy dyrektor Adam L. w szkole było o niebo lepiej niż jest teraz z nowym dyrektorem. Osobiście nie wybierałbym bym tej szkoły jako liceum. Dla rodziców co mają zamiar wysłać dzieci do Szkoły Pijarskiej, ja wam zabronić nie mogę ale mam nadzieje, że wybierzecie inny mądrzejszy wybór. pozdrawiam