Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Palikot pozdrawia Bolesławiec!
~~Humorek niezalogowany
25 czerwca 2022r. o 11:56
~~Pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): 4335
Pannazdzieckiem................o 12:12
~ napisał(a)
Kiedyś Pan M powiedział pod Paryską, że politykę ma gdzieś , mieszkańców i jedynie o co walczy to aby ugrać dla siebie i dla rodziny.
To tyle. Może dla niektórych jest super gościem. Dla mnie po takich słowach już nigdy nie będzie.

Toś mnie zasmucił Kolego 78... 102 . Ale ja głupi jestem , chciałem z Przemka Trybuna Ludowego zrobić. Cholera.

ogłaszam przerwę ale jeszcze wrócę by odsłonić kolejne karty historii

Myślę,że większość politykow podobnie myśli jak PanM,tyle,że głośno tego nie mówi.

Nie pal paligłupa. Nie wszyscy aż tak lubią się ośmieszać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarawozielony Powój niezalogowany
25 czerwca 2022r. o 12:26
Przemyslaw ...............................r. o 7:23
falco napisał(a): za swoje też się nie wstydzisz i w tym jest ,,siła,, twojej pseudo-przyzwoitości :P

jak sie układa ,,współpraca,, z Romanem?
już po ,,brudziu,,? :D
>

Myślę że wcześniej czy później dojdzie do sytuacji gdy spotkamy się twarzą w twarz .Jak Pan sądzi , kto się będzie musiał wstydzić i tłumaczyć z niestosownego prostackiego zachowania ? Nie życzę Panu źle ale czasem dobrze jest się ogarnąć emocjonalnie i włączyć szare komórki.

Tyle lat minęło a tu za grosz poprawy. Nadal emocje i problem ze szarymi komórkami.
~~Szarawozielony Powój niezalogowany
25 czerwca 2022r. o 12:27
falco .........................o 8:37
ja tobie tłumaczyć?
ja się prostacko zachowuję?
ogarnij sie człowieku bo takie idiotyzmy możesz tylko ty tu wypisywać próbując wciskać swoje kretyńskie pomysły ludziom , myśląc że jeszcze ktoś się na to kupi :P
to ty się wytłumacz z tego co obiecywałeś a jak zwykle twoje ,,politykierstwo,, zamieniło słowo w ... ;)

spotkanie z tobą ,,twarzą w twarz,, jest niemożliwe bo takiej nie posiadasz arogancie , tylko to że nie zwykłem obrażać ludzi ,nie piszę do ciebie słowami które wręcz cisną się na usta :>
:D
zamiast tu wypisywać te swoje bzdety, pomyśl nad sobą :D
nie chcę ripostować tej twojej dedykacji bo jest pusta jak ty sam oszołomie :P
~~Horus niezalogowany
25 czerwca 2022r. o 12:28
~ ................... o 8:35
Przemyslaw napisał(a): [Niezrozumiałym zatem dla mnie jest powyższy wpis.Kto i na jakiej postawie wysnuwa zbyt daleko posunięte wnioski ?
Prezydent Bolesławca dla mnie jest rzeczywiście z innej bajki...

Wystarczy poczytać na ii twoje mądrości. Może jeszcze nie pousuwali tych głupot w twoim wydaniu.

Może napisz tu wszystkim dlaczego pożegnali Cię z ii :]
~~Horus niezalogowany
25 czerwca 2022r. o 12:31
~ ......................... o 0:02
Zauważyliście ? ;) Jak zadaje się pytania Panu Moszczyńskiemu związanymi z jego wypowiedziami, deklaracjami to zaraz zachowuje się tak, jakby ten temat w ogóle nie istniał.

Skoro Emem proponuje tematy związane z zadawaniem pytań politykom to ja proszę o możliwość zadania Panu Moszczyńskiemu :D
2900
falco ....................... o 0:07
on nie chce ,,polemizować z anonimami,, ;)
imię ,nazwisko ,zawód ,wykształcenie i kto wie?...może pesel jeszcze...
~~Horus niezalogowany
25 czerwca 2022r. o 12:37
Przemyslaw ...................o 14:55
~ napisał(a): jeszcze jedno, głosi Pan hasła, że straż do likwidacji, UP sprywatyzować.
Powinni dobrać się Panu do d u p y.
>
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Bardzo mi przykro ale jestem hetero seksualny .

Ot i jakie przykrości życie mu płata
~~Horus niezalogowany
25 czerwca 2022r. o 12:48
falco .............................o 22:51
a strajkujący ,,związkowiec,, Duda z zegarkiem za 3300 złociszów robi na was wrażenie?
ot kolejny pseudoobrońca uciśnionych :P
a może bardziej kolejny ,,do koryta,, a wy dalej ślepi i głupi... :D
powodzenia... :D

~Papuga ........................ o 23:24
falco napisał(a): a strajkujący ,,związkowiec,, Duda z zegarkiem za 3300 złociszów robi na was wrażenie?
ot kolejny pseudoobrońca uciśnionych :P
a może bardziej kolejny ,,do koryta,, a wy dalej ślepi i głupi... :D
powodzenia... :D

Święte słowa orle sokole, święte słowa....
Pozdr :)
Zgłoś do moderacji
~~Horus niezalogowany
25 czerwca 2022r. o 12:53
5413
Przemyslaw 15 września 2013r. o 21:37
falco napisał(a): a ileż z tych ,,odsłon,, nastąpiło tylko po to by skrytykować te niejednokrotnie idiotyczne ,,wpisy,, :D
a ileż z tych ,,odsłon,, to tylko pańskie ,,wklejki,,?

kiedy po pracy nie miałem co robić będąc daleko od domu ,sam tu bywałem w tym kretyńskim temacie ale teraz?...
mam ciekawsze i przyjemniejsze zajęcia... :P

Gratuluję Pani Januszu .
To się ceni że znalazł Pan dla siebie zajęcie.Pobyt poza rodzinnym domem to coś przeciwko czemu te
" idiotyczne wpisy "między innymi są pisane.Także przeciw wyzyskowi , bezrobociu , braku opieki zdrowotnej.Pozdrawiam Pana i gratuluję.

ja wróciłem do kraju a co na to pański koleżka?
co zmieniły te wpisy palikociarza?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza