skorn ........................... o 2:19
falco napisał(a): nietrafiona ironia ale nie rusza mnie to ani odrobinę a to dlatego że nie musiałem ,,szukać sobie zajęcia,, ;)
nie narzekam na jego brak ... :D
Wolisz robic u niemieckiego pana niz u siebie. Czas takich jak ty, pozbawionych dumy sług, powoli mija. : )
falco ..................... o 17:22
PiS u władzy? :|
czyli mowy ,,cyrk,, :D
tym razem pod tytułem ,,rozliczanie za Smoleńsk,, bo jak to już zapowiedzieli ,pozamykają wszystkich odpowiedzialnych ...
tylko kogo? :D ...i jak dosięgną Putina bo przecież był w zmowie :D
,,z szamba nie zrobi się perfumerii,, :D
to chyba jakiś prorok powiedział... ;)
"bierz życie z każdym oddechem..."
Chłopcy miała tu być taka dyskusja i co nagle się stało? Skąd taka cisza? Przecież poddałem wam tylko temat do niej i co? Nagle ''mordy w kubeł''?
To rok 2013 .Wtedy nikt tu nie przewidywał że pojawi się jakiś PRL czy Juruś.
Ale z pewnej perspektywy można dociec kto już w tamtych latach był oszołomem i chamem. Kto manipulował faktami i kto uciekał od prostych odpowiedzi na zadawane pytania. Teraz jęczycie a główny aktor tego tematu milczy bo wie jak się skompromitował . Jak wielokrotnie zrobił z siebie przysłowiowego ''błazna'' . Jak nawet jego ulubiony kolega darł z niego ''łacha'' ;D
O tym dyskutujcie . Jak dacie radę . :D
A co tam .
ODŚWIEŻĘ WAM TEMAT W CAŁOŚCI
Poniosło , oj poniosło hi hi hi , Januszek „ipeenek“ rozjarany do czerwoności ,
zrozum „Marian” , dyskusji nie odmienia się przez przypadek „zaśmiecanie „,
kto i co zaśmieca -Januszek Forum
kogo i co obchodzi nietrafiony temat wklejonych pierdół , Horusa i jego klakierów
komu i czemu potrzebne są „mecenasa” wspomnienia ????
Jedyne co potrzeba Januszkowi to cotygodniowy powrót do przeszłości .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.