~~Przyszły maturzysta napisał(a): Skoro jeden z kandydatów na stanowisko wójta gminy Gromadka ma zaledwie średnie wykształcenie i prowadzi w sondzie na wybór wójta gminy , to ja ze swoim wykształceniem zawodowym mam szansę wygrać te wybory w jesieni przyszłego roku. Postaram się o to.
~~Jan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jan napisał(a): Bolec info to jest średnio wiarygodny tak trochę Pisowski!!!Wszystko się okaze wszyscy już pewnie mają swojego kandydata,,,a Pan z Nowogrodzca powinien walczyć u siebie o stanowisko.....
Każdy może walczyć gdzie mu się podoba, ode mnie ma głos Pan Patryk Hałka.
~~Żółtobrunatna Laurencja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jan napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jan napisał(a): Bolec info to jest średnio wiarygodny tak trochę Pisowski!!!Wszystko się okaze wszyscy już pewnie mają swojego kandydata,,,a Pan z Nowogrodzca powinien walczyć u siebie o stanowisko.....
Każdy może walczyć gdzie mu się podoba, ode mnie ma głos Pan Patryk Hałka.
Gość ze średnim wykształceniem? Nie znający Gromadki. Chyba masz coś złego w głowie
Gość studiuje, a może łatwego życia nie miał i musiał pracować a nie na garnuszku rodziców... he? A to, że spoza Gromadki to najlepsze co się może tej gminie uwikłanej w rodzinno towarzyskie układy przydarzyć. Nie ma żadnych zobowiązań wobez nikogo jest wolny i może podejmować samodzielnie decyzje, bez nacisku.