Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Lalunia z bmw" to doświadczony kierowca i matka, pracująca jako kucharka
~~Ciemnobursztynowa Malwa niezalogowany
20 lipca 2022r. o 0:37
Pudelka
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~bolecnauta niezalogowany
20 lipca 2022r. o 4:27
Chłop że Zgorzelca powinien zostać ukarany za chamskie zachowanie. Koniec kropka. I powinien przeprosić Panią
22258
#Horus nieaktywny
20 lipca 2022r. o 7:24
kiedyś był tu temat o mistrzach parkowania'' ...ale też była mozliwość zamieszczania zdjęć...
dzisiaj w czasach niekiedy zwykłego drogowego chamstwa warto by było więcej o tym pisać i wzorem ''stop chamom drogowym'' stworzyć coś takiego na bolec.info.

kilka dni wstecz rozbroił mnie jakiś kmiotek w Golfinie DLW 3.....który widząc mnie rozpędzającego się na pasie dojazdowym by włączyć się w ruch na obwodnicy przyśpieszył by pokazać mi chyba ile to mocy ma jego ''bolid'' ...;D
będąc później na końcu pasa jak mogłem w miarę płynnie włączyć się do ruchu?
~~Wyrok niezalogowany
20 lipca 2022r. o 7:44
Ten że Zgorzelca powinien być krec any

Zastosowana autokorekta

~~Ola niezalogowany
20 lipca 2022r. o 8:00
Wczoraj około 21 jeden ... wyprzedzał BMW między Brzeźnikiem a Bolesławcem a drugi cymbał Audi z ogromną prędkością to kto tu jest pipuierd...ja czy oni .

Zastosowana autokorekta

~~Biskupi Krokus niezalogowany
20 lipca 2022r. o 8:06
ten ze Zgorzelca, chce być królem szos, tylko po co?
~~Dziwne niezalogowany
20 lipca 2022r. o 8:55
Szkoda, że nie na nagrania z tej sytuacji . Tak to każdy może swoją wersję przedstawiać, czyli słowo przeciwko słowu. Do tego sensacja na miarę pisania o tym. Plus zaraz ten Pan i Pani zostaną lokalnymi celebrytami i będziecie o nich co tydzień jakiś artykuł pisać co w życiu robią i z kim, taka jakaś moda na promowanie obcych ludzi w internecie. Po tym artykule to mogę spokojnie wstać z łóżka i zacząć nowy dzień.
~~Ula niezalogowany
20 lipca 2022r. o 8:59
~~Dziwne napisał(a): Szkoda, że nie na nagrania z tej sytuacji . Tak to każdy może swoją wersję przedstawiać, czyli słowo przeciwko słowu. Do tego sensacja na miarę pisania o tym. Plus zaraz ten Pan i Pani zostaną lokalnymi celebrytami i będziecie o nich co tydzień jakiś artykuł pisać co w życiu robią i z kim, taka jakaś moda na promowanie obcych ludzi w internecie. Po tym artykule to mogę spokojnie wstać z łóżka i zacząć nowy dzień.

Tobie to się powodzi , z łóżka o 9 .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza