Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uwaga na rosyjskich trolli! Nie dajcie się im oszukać!

~~Jasnoczerwony Ogórecznik niezalogowany
22 lipca 2022r. o 8:21
Horus napisał(a): Farma trolli w Ministerstwie Sprawiedliwości: co ustalił UODO ws. wycieku danych sędziów
''Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych Jan Nowak dostał już pierwsze wyjaśnienia w sprawie farmy trolli w Ministerstwie Sprawiedliwości: z samego resortu i z Krajowej Rady Sądownictwa. O działania Urzędu pytał Rzecznik Praw Obywatelskich.

Chodzi o sprawę farmy trolli w Ministerstwie Sprawiedliwości czyli o zorganizowany proceder szkalowania w mediach społecznościowych sędziów nieprzychylnych rządowej reformie wymiaru sprawiedliwości. Sprawa zakończyła się na razie dymisją wiceministra sprawiedliwości Łukasza Piebiaka i utratą stanowisk i delegacji kilku sędziów zatrudnionych w resorcie i KRS.

Portal Onet.pl ujawnił, że od czerwca 2018 roku wiceminister sprawiedliwości Łukasz Piebiak koordynował akcję mającą na celu skompromitowanie co najmniej 20 sędziów sprzeciwiających się zmianom w wymiarze sprawiedliwości, w tym prezesa „Iustitii" Krystiana Markiewicza, poprzez publikację anonimowych historii zawierających plotki oraz pogłoski na temat ich życia prywatnego.

Zdaniem Rzecznika Praw Obywatelskich sprawa ta nie ma tylko moralnego wydźwięku – nosi bowiem znamiona poważnych naruszeń prawa. Informacje kolportowane o sędziach mogły bowiem pochodzić z teczek osobowych sędziów. ''

;D

Trolle o których mówię, są akurat albo w ambasadach rosyjskich, albo w samej rosji, ruskie srolliska niestety bardzo dobrze znają polski internet i wiedzą za jakie sznurki poruszać aby wywołać skrajne emocje, ale z nimi trzeba walczyć mówiąc, że wiemy od kogo oni są i po co tu są. Ładnie się zapalili bo wiedzą, że ich wytępienie na Bolcu.Info jest blisko.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22 lipca 2022r. o 8:26
A wy ruSSkie trolliki, tj.:
- Ciemnoróżowy Rozpław
- bazyliszek
- Pomocna dłoń
- Pomarańczowobrązowa Lobelia

Pięknie się zdemaskowaliście wy klauny haha, im więcej piszecie tym bardziej udowadniacie, że nie jesteście Polakami, tylko ruSS-mańskimi kmiotami co nieudolnie próbują trollować, ale ja was znam wy frајerzy, przede mną się nie ukryjecie. Jedyne czego o was nie wiem, to tego, ile kopiejek bierzecie za każdy jeden wasz idiotyczny wpis.
~~co za qtas niezalogowany
22 lipca 2022r. o 8:45
~~Jasnoczerwony Ogórecznik napisał(a): A wy ruSSkie trolliki, tj.:
- Ciemnoróżowy Rozpław
- bazyliszek
- Pomocna dłoń

Pięknie się zdemaskowaliście wy klauny haha, im więcej piszecie tym bardziej udowadniacie, że nie jesteście Polakami, tylko ruSS-mańskimi kmiotami co nieudolnie próbują trollować, ale ja was znam wy frајerzy, przede mną się nie ukryjecie. Jedyne czego o was nie wiem, to tego, ile kopiejek bierzecie za każdy jeden wasz idiotyczny wpis.

Guślarz , ojciec z Rosji alimenty przysyła ?
~~Pomocna dłoń niezalogowany
22 lipca 2022r. o 9:13
~~Jasnoczerwony Ogórecznik napisał(a): A wy ruSSkie trolliki, tj.:
- Ciemnoróżowy Rozpław
- bazyliszek
- Pomocna dłoń

Spokojnie kolego , zrób sobie ziółka , najlepiej melisę , połóż się na łóżko ,i się nie bój , pod łóżkiem nie siedzi Putin zapewniam Cię , lodówkę też możesz otworzyć nie wyskoczą ruskie trole .leż sobie spokojnie nic Ci nie grozi .Przyjdzie lekarz zrobi zastrzyk i zapisze leki , wszystko będzie dobrze .
22 lipca 2022r. o 9:19
~~co za qtas napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnoczerwony Ogórecznik napisał(a): A wy ruSSkie trolliki, tj.:
- Ciemnoróżowy Rozpław
- bazyliszek
- Pomocna dłoń

Guślarz , ojciec z Rosji alimenty przysyła ?

Jaki guślarz ty ruSSka pіеrdoło, skończyły się twoim kacapskim trepom kopiejki i teraz w narkotykach wam zaczęli płacić za każdy wasz durny wpis? RuSSkie nie mają argumentów to będą mnie nazywać jak popadnie hahahaha, piecze was ostro dupa, że piszecie i sami nie wiecie co xD
22 lipca 2022r. o 9:23
~~Pomocna dłoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnoczerwony Ogórecznik napisał(a): A wy ruSSkie trolliki, tj.:
- Ciemnoróżowy Rozpław
- bazyliszek
- Pomocna dłoń

Spokojnie kolego , zrób sobie ziółka , najlepiej melisę , połóż się na łóżko ,i się nie bój , pod łóżkiem nie siedzi Putin zapewniam Cię , lodówkę też możesz otworzyć nie wyskoczą ruskie trole .leż sobie spokojnie nic Ci nie grozi .Przyjdzie lekarz zrobi zastrzyk i zapisze leki , wszystko będzie dobrze .

Zła wiadomość dla ciebie: byłem u psychiatry i stwierdził, że wszystko w porządku, ale tobie kazał się zgłosić do lokalnego psychiatry będącego w pobliżu twojego miejsca zamieszkania, stwierdził że wypisujesz takie rzeczy o ziółkach, zastrzykach i lekach bo już miałeś je aplikowane i masz doświadczenie w tych procedurach. Nie mniej jednak psychiatra stwierdził, że lekarze u ciebie są do duру i ich metody zawiodły, dlatego jest w stanie ci opłacić bilet na pociąg pod litewską granicę a później z Litwy przyjedziesz do Bolesławca. Nie masz ruSSka pokrako nic do napisania w temacie i się powtarzasz? Po prostu spieprzaj stąd i nie pokazuj się więcej na tym portalu!
22 lipca 2022r. o 9:26
A wy ruSS-mańskie szmаtу wiedzcie jedno: mam was na oku i będę demaskował was wszędzie, gdzie się znajdziecie, wiem od kogo jesteście i wiem co macie na celu, NIE UDA WAM SIĘ TO! POLACY NIE SĄ TAKIMI ІDIОТАМІ JAK WASZ ТĘРY ROSYJSKI NARÓD, WIĘC DAJCIE SOBIE SIANA I WYPIERNICZAJCIE TROLLOWAĆ NAIWNIAKÓW!
~~Pomocna dłoń niezalogowany
22 lipca 2022r. o 9:30
Spokojnie kolego wiem że byłeś u psychiatry ,wiem jakie leki Ci zapisał , ale nie brałeś , więc masz nawrót choroby , Ale dostaniesz nowe leki silniejsze, które jednak trzeba brać wtedy pomogą
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza