~~Jasnoczerwony Ogórecznik napisał(a): A wy ruSS-mańskie szmаtу wiedzcie jedno: mam was na oku i będę demaskował was wszędzie, gdzie się znajdziecie, wiem od kogo jesteście i wiem co macie na celu, NIE UDA WAM SIĘ TO! POLACY NIE SĄ TAKIMI ІDIОТАМІ JAK WASZ ТĘРY ROSYJSKI NARÓD, WIĘC DAJCIE SOBIE SIANA I WYPIERNICZAJCIE TROLLOWAĆ NAIWNIAKÓW!
~~bazyliszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnoczerwony Ogórecznik napisał(a): A wy ruSS-mańskie szmаtу wiedzcie jedno: mam was na oku i będę demaskował was wszędzie, gdzie się znajdziecie, wiem od kogo jesteście i wiem co macie na celu, NIE UDA WAM SIĘ TO! POLACY NIE SĄ TAKIMI ІDIОТАМІ JAK WASZ ТĘРY ROSYJSKI NARÓD, WIĘC DAJCIE SOBIE SIANA I WYPIERNICZAJCIE TROLLOWAĆ NAIWNIAKÓW!
Guślarz ,przelewy z Rosji przychodzą czy nie ?
~~Białoszara Truskawka napisał(a): Skąd wy się bierzecie frustraci ? Żona was bije ? Na bezrobociu siedzicie ? A może z urzędu jakiś frustrat to piszę co 2tys na wypłate bierzę. Może czas coś zmienić i ruszyć się z tego grajdołu ?
~~Kto to Olo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Białoszara Truskawka napisał(a): Skąd wy się bierzecie frustraci ? Żona was bije ? Na bezrobociu siedzicie ? A może z urzędu jakiś frustrat to piszę co 2tys na wypłate bierzę. Może czas coś zmienić i ruszyć się z tego grajdołu ?
Frustraci się biorą z rosji, oni piszą nienawistne komentarze trollując Polaków i się pod nich podszywając, żeby szerzyć kremlowską propagandę.
~~Pomocna dłoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kto to Olo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Białoszara Truskawka napisał(a): Skąd wy się bierzecie frustraci ? Żona was bije ? Na bezrobociu siedzicie ? A może z urzędu jakiś frustrat to piszę co 2tys na wypłate bierzę. Może czas coś zmienić i ruszyć się z tego grajdołu ?
Frustraci się biorą z rosji, oni piszą nienawistne komentarze trollując Polaków i się pod nich podszywając, żeby szerzyć kremlowską propagandę.
Tak jest kolego masz rację , same ruskie tu siedzą na forum , siedzą też u Ciebie pod łóżkiem , siedzą na dachu , siedzą w lodówce i odkurzaczu , ale ty ich wszystkich masz na oku , Ciebie nie oszukają , Wszystkich zdemaskujesz , Nie ukryją się przed tobą , nawet w kominie .Teraz weź tabletki i idź spać . Dobranoc
Jakoś to będzie, my Polacy z wami ruskimi zawsze damy radę i dlatego nas się w głębi boicie. Jeszcze nie raz będziecie hołd składać
~~Jasnoczerwony Ogórecznik napisał(a): A wy ruSS-mańskie szmаtу wiedzcie jedno: mam was na oku i będę demaskował was wszędzie, gdzie się znajdziecie, wiem od kogo jesteście i wiem co macie na celu, NIE UDA WAM SIĘ TO! POLACY NIE SĄ TAKIMI ІDIОТАМІ JAK WASZ ТĘРY ROSYJSKI NARÓD, WIĘC DAJCIE SOBIE SIANA I WYPIERNICZAJCIE TROLLOWAĆ NAIWNIAKÓW!
Zastosowana autokorekta