Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uwaga na rosyjskich trolli! Nie dajcie się im oszukać!

~~bazyliszek niezalogowany
22 lipca 2022r. o 9:33
~~Jasnoczerwony Ogórecznik napisał(a): A wy ruSS-mańskie szmаtу wiedzcie jedno: mam was na oku i będę demaskował was wszędzie, gdzie się znajdziecie, wiem od kogo jesteście i wiem co macie na celu, NIE UDA WAM SIĘ TO! POLACY NIE SĄ TAKIMI ІDIОТАМІ JAK WASZ ТĘРY ROSYJSKI NARÓD, WIĘC DAJCIE SOBIE SIANA I WYPIERNICZAJCIE TROLLOWAĆ NAIWNIAKÓW!

Guślarz ,przelewy z Rosji przychodzą czy nie ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Białoszara Truskawka niezalogowany
22 lipca 2022r. o 9:37
Skąd wy się bierzecie frustraci ? Żona was bije ? Na bezrobociu siedzicie ? A może z urzędu jakiś frustrat to piszę co 2tys na wypłate bierzę. Może czas coś zmienić i ruszyć się z tego grajdołu ?
~~Jasnoczerwony Ogórecznik niezalogowany
22 lipca 2022r. o 17:50
~~bazyliszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnoczerwony Ogórecznik napisał(a): A wy ruSS-mańskie szmаtу wiedzcie jedno: mam was na oku i będę demaskował was wszędzie, gdzie się znajdziecie, wiem od kogo jesteście i wiem co macie na celu, NIE UDA WAM SIĘ TO! POLACY NIE SĄ TAKIMI ІDIОТАМІ JAK WASZ ТĘРY ROSYJSKI NARÓD, WIĘC DAJCIE SOBIE SIANA I WYPIERNICZAJCIE TROLLOWAĆ NAIWNIAKÓW!

Guślarz ,przelewy z Rosji przychodzą czy nie ?

Guślarz to twój stary ty ruska piczo, zjeżdżaj stąd, Polacy nie dają się nabrać na żadne z waszych gierek.
~~Kto to Olo niezalogowany
22 lipca 2022r. o 17:51
~~Białoszara Truskawka napisał(a): Skąd wy się bierzecie frustraci ? Żona was bije ? Na bezrobociu siedzicie ? A może z urzędu jakiś frustrat to piszę co 2tys na wypłate bierzę. Może czas coś zmienić i ruszyć się z tego grajdołu ?

Frustraci się biorą z rosji, oni piszą nienawistne komentarze trollując Polaków i się pod nich podszywając, żeby szerzyć kremlowską propagandę.
~~Pomocna dłoń niezalogowany
22 lipca 2022r. o 20:43
~~Kto to Olo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Białoszara Truskawka napisał(a): Skąd wy się bierzecie frustraci ? Żona was bije ? Na bezrobociu siedzicie ? A może z urzędu jakiś frustrat to piszę co 2tys na wypłate bierzę. Może czas coś zmienić i ruszyć się z tego grajdołu ?

Frustraci się biorą z rosji, oni piszą nienawistne komentarze trollując Polaków i się pod nich podszywając, żeby szerzyć kremlowską propagandę.

Tak jest kolego masz rację , same ruskie tu siedzą na forum , siedzą też u Ciebie pod łóżkiem , siedzą na dachu , siedzą w lodówce i odkurzaczu , ale ty ich wszystkich masz na oku , Ciebie nie oszukają , Wszystkich zdemaskujesz , Nie ukryją się przed tobą , nawet w kominie .Teraz weź tabletki i idź spać . Dobranoc
~~Jasnoczerwony Ogórecznik niezalogowany
23 lipca 2022r. o 2:12
~~Pomocna dłoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kto to Olo napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Białoszara Truskawka napisał(a): Skąd wy się bierzecie frustraci ? Żona was bije ? Na bezrobociu siedzicie ? A może z urzędu jakiś frustrat to piszę co 2tys na wypłate bierzę. Może czas coś zmienić i ruszyć się z tego grajdołu ?

Tak jest kolego masz rację , same ruskie tu siedzą na forum , siedzą też u Ciebie pod łóżkiem , siedzą na dachu , siedzą w lodówce i odkurzaczu , ale ty ich wszystkich masz na oku , Ciebie nie oszukają , Wszystkich zdemaskujesz , Nie ukryją się przed tobą , nawet w kominie .Teraz weź tabletki i idź spać . Dobranoc

Jakoś to będzie, my Polacy z wami ruskimi zawsze damy radę i dlatego nas się w głębi boicie. Jeszcze nie raz będziecie hołd składać
~~Brunatnoczarny Buk niezalogowany
23 lipca 2022r. o 14:58
~~Jasnoczerwony Ogórecznik napisał(a): A wy ruSS-mańskie szmаtу wiedzcie jedno: mam was na oku i będę demaskował was wszędzie, gdzie się znajdziecie, wiem od kogo jesteście i wiem co macie na celu, NIE UDA WAM SIĘ TO! POLACY NIE SĄ TAKIMI ІDIОТАМІ JAK WASZ ТĘРY ROSYJSKI NARÓD, WIĘC DAJCIE SOBIE SIANA I WYPIERNICZAJCIE TROLLOWAĆ NAIWNIAKÓW!

Nie wypowiadaj się za 38 milionów ludzi. Jeśli antyszczepionkowcy to ruskie trole to połowa Polaków chyba się łapie hahahahahahhahahahahahahajajahahahah
Weź się do roboty pajacu
~~Terakotowy Topinambur niezalogowany
23 lipca 2022r. o 17:09
Jak wystawie jakiś link dotyczący propagandy wojennej na ukrainie to redaktorek usuwa. A jak ten ... wyzywa ludzi to już jest git

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.