Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uwaga na rosyjskich trolli! Nie dajcie się im oszukać!

22258
#Horus nieaktywny
27 lipca 2022r. o 17:07
''paljak''...spakojno ....;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złocistozielona Borówka niezalogowany
27 lipca 2022r. o 17:08
~~Złocistozielona Borówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoczarny Buk napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnoczerwony Ogórecznik napisał(a): A wy ruSS-mańskie szmаtу wiedzcie jedno: mam was na oku i będę demaskował was wszędzie, gdzie się znajdziecie, wiem od kogo jesteście i wiem co macie na celu, NIE UDA WAM SIĘ TO! POLACY NIE SĄ TAKIMI ІDIОТАМІ JAK WASZ ТĘРY ROSYJSKI NARÓD, WIĘC DAJCIE SOBIE SIANA I WYPIERNICZAJCIE TROLLOWAĆ NAIWNIAKÓW!

Nie wypowiadaj się za 38 milionów ludzi. Jeśli antyszczepionkowcy to ruskie trole to połowa Polaków chyba się łapie hahahahahahhahahahahahahajajahahahah
Weź się do roboty pajacu

Do roboty to ty się weź ruski śmieciu i zacznij być wreszcie pożyteczny dla ludzkości, ріеrdоІę ten wasz zјеbаny rosyjski "naród".

WуріеrdaIaj ruska poczwaro.
~~bazyliszek niezalogowany
27 lipca 2022r. o 17:16
~~Złocistozielona Borówka napisał(a): Mam komunikat dla іdіоtów z rosji: WYРІЕRDАLАJСIE Z POLSKIEGO INTERNETU WY ЈЕВАNE BEZUŻYTECZNE ŚMIECIE! WASZE MATKI TO КURWY!

Takimi słowy do Janusza ? ,a fuj .
22258
#Horus nieaktywny
27 lipca 2022r. o 17:22
;D

Dopisane 27.07.2022r. o godz. 17:22:

no dobra ...zrobimy sobie sprawdzian z poprawności politycznej ...;D
~~Pomocna dłoń niezalogowany
27 lipca 2022r. o 17:37
Gdzie jest pielęgniarz znowu ten chory pacjent , nie wziął leków , ściągnął sobie kaftan , i lata po całym szpitalu szukając ruskich trolli , nawet dorwał się do klawiatury .Zawołać tu pielęgniarza niech mu da zastrzyk i założy kaftan.
~~Kredowobiały Łubinnik niezalogowany
27 lipca 2022r. o 17:48
~~Jasnoczerwony Ogórecznik napisał(a): A wy ruSSkie trolliki, tj.:
- Ciemnoróżowy Rozpław
- bazyliszek
- Pomocna dłoń
- Pomarańczowobrązowa Lobelia

Pięknie się zdemaskowaliście wy klauny haha, im więcej piszecie tym bardziej udowadniacie, że nie jesteście Polakami, tylko ruSS-mańskimi kmiotami co nieudolnie próbują trollować, ale ja was znam wy frајerzy, przede mną się nie ukryjecie. Jedyne czego o was nie wiem, to tego, ile kopiejek bierzecie za każdy jeden wasz idiotyczny wpis.

Dostaję 22 kopiejki za wpis. Do tego 50 kopiejek jak to skomentujesz.
~~Złocistozielona Borówka niezalogowany
27 lipca 2022r. o 18:04
~~Pomocna dłoń napisał(a): Gdzie jest pielęgniarz znowu ten chory pacjent , nie wziął leków , ściągnął sobie kaftan , i lata po całym szpitalu szukając ruskich trolli , nawet dorwał się do klawiatury .Zawołać tu pielęgniarza niech mu da zastrzyk i założy kaftan.

Powtarzasz się ty ruski śmieciu: pielęgniarz jest w twojej lepiance i daje duру z pilnowaniem ciebie, twój pielęgniarz jest dеbіІеm, że jeszcze nie odciął cię od internetu.
22258
#Horus nieaktywny
27 lipca 2022r. o 18:40
''borówka'' czy jak ci tam...
przypominasz tu niejakiego Aleksieja Stachanowa...;D
pięć minut ,może sześć a ty już wyrobiłeś ponad normę ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza