jak z było z twoim Korwinem? ...ty też wolałbyś swoje dziecko o ile takiego doczekasz :D posadzić na kolankach pedofila niż posłać je na lekcję etyki?
jak tam było z twoim szmaciarzem kukizem?...jak byś teraz określił to co zrobiła Ścigaj?
jak na to odpowiesz korniszonie przejdziemy do Bosaka...popiszemy może o tym jak ten ociera się o kontakty z pewnym oligarchą ...rosyjskim...;D
później wspomnę o przekrętach finansowych ...
cieniasie ...za dużo poczytałem o Bosaku ,Winnickim czy Sośnierzu byś mi tu walił swoje ściemy...;D
bezpieczniej będzie dla ciebie jak zajmiesz się protestami że komuś tam wybudowano pod oknami parking...
zresztą co cię interesują parkingi jak tobie jest pisany tylko rower...;D
sprzedał bym ci mój ale na niego to cię nie stać ...
Dopisane 17.08.2022r. o godz. 22:40:
teraz myśl czy odpiszesz czy sam się ''zaorasz'' ;D bo zabraknie ci ''jajec'' i znowu uciekniesz...;D
ale jutro jak tylko się pojawisz przypomnę pytania...
teraz ''szkiełko'' bo lubię komentarze Przybylika...
ignorowany? ;D
ty potrafisz oszukać nawet samego siebie...;D
mam tyle roboty że i tak tylko kiedy siadam na fajanka coś tu napiszę ...
zresztą czekam na odpowiedzi ...
ty tymczasem coś tam skrobnij by kiedy wpadnie tu korniszon mógł znowu napisać -'''zaorany'' i zniknąć...;D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.