Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fenomen Solidarności ...ile prawdy ile mitu...

22258
#Horus nieaktywny
23 sierpnia 2022r. o 10:56
no to chodźmy zagłosować na sprzedawczyka kukiza bo ten nam obiecał ''jowy'' :D

# dulskikukizowiec
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
23 sierpnia 2022r. o 11:21
a no sprzedał się... i więcej mojego głosu nie dostanie
za to ty od lat "morde drzesz" o sprzedajnych partiach, a mimo to dalej na nie głosujesz

paniał?
pewnie nie ;)

Dopisane 23.08.2022r. o godz. 11:21:

marian eselduchu... to opisz nam różnicę między tobą a piSsiorami. Czym się różnicie skoro wszyscy wedle twojej teorii jesteście sprzedajnymi dziwka...i ;)

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
23 sierpnia 2022r. o 11:36
PIS-PO-PRL napisał(a): a no sprzedał się... i więcej mojego głosu nie dostanie
za to ty od lat "morde drzesz" o sprzedajnych partiach, a mimo to dalej na nie głosujesz

paniał?
pewnie nie ;)Dopisane 23.08.2022r. o godz. 11:21:marian eselduchu... to opisz nam różnicę między tobą a piSsiorami. Czym się różnicie skoro wszyscy wedle twojej teorii jesteście sprzedajnymi dziwka...i ;)

Kwaśniewski też się kiedyś ''sprzedał'' i za drugim razem już głosu mojego nie dostał...
Trzaskowski jak się sprzeda też nie ma co na to liczyć...

ja nie piszę o ''sprzedajnych partiach'' tylko sprzedawczykach ...a to jest chyba różnica...
moim niekwestionowanym ''liderem'' w tym jest rysio''pysio'' czarnecki o którym często pisałem ''rysio''wędrowniczek''
bo on już chyba wszędzie był ...;D chyba jeszcze nie w SLD i u kukiza...no i i u ''konfederatów'' ;D

jaka jest różnica pomiędzy mną a piSSdzielcami?
chociażby to że od lat jestem'' lewakiem'' ;D
chociażby to że wytykam oszustwa i złodziejstwo piSSOWSKIE piSSdzielce tego nie robią ...

to wystarczy...
szybciej poprę pewien odłam Konfederacji niż jakiegokolwiek piSSdzielca ...

napisz mi co pozostało z partii kukiza?...gdzie poodchodzili jego dawni ''towarzysze'' :D
pamiętasz Ścigaj? ....była też za ''jowami'' a teraz za czym jest ?
a raczej za kim bo kasę i limuzynę na '' ładne oczy '' to ona nie dostała...;D
18442
PIS-PO-PRL
23 sierpnia 2022r. o 13:10
Horus napisał(a): ja nie piszę o ''sprzedajnych partiach'' tylko sprzedawczykach .

wszystkie partie chciałeś delegalizować... czy to nie jest pisanie o sprzedajnych partiach właśnie?
teraz już tylko poszczególnych polityków chcesz "zdelegalizować"?

czujesz upadek pisu i teraz troche głupio pisać źle o tych, na których pójdziesz głosować :D

Dopisane 23.08.2022r. o godz. 13:10:

aaa zapomniałem... ty od lat na wybory nie chodzisz przecież :D:D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
23 sierpnia 2022r. o 13:25
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): ja nie piszę o ''sprzedajnych partiach'' tylko sprzedawczykach .

wszystkie partie chciałeś delegalizować... czy to nie jest pisanie o sprzedajnych partiach właśnie?
teraz już tylko poszczególnych polityków chcesz "zdelegalizować"?

czujesz upadek pisu i teraz troche głupio pisać źle o tych, na których pójdziesz głosować :D

tak ...pisałem o czymś takim i nadal to podtrzymuję ...
tyle że i o tym zapomniałeś że skupiałem się głównie na ''partyjnym betonie''

wtedy żył jeszcze Oleksy i ...Szmajdziński ;D
ale głównie skupiałem się właśnie na Oleksym ,Pawlaku ,Aumillerze ,Schetynie i kilku jeszcze innych ...
ale ty nie pamiętasz...;D

wtedy właśnie pisałem ze przyszłość być może będzie lepsza jak dopuści się młodych ,jeszcze nie do końca upartyjnionych ludzi ...
wtedy też pisałem panie dulski że po wyborze nie ma przechodzenia z partyjki do partyjki ...zmiana ''poglądów''? -to won ...
wtedy też pisałem o konieczności zniesienia ''ymmunytetów'' ;D
ale to jest ciekawe...taki program też miał piSS...tylko -zapomnieli już o tym ...

tak że dulski ...głosuj sobie na kukiza :D może po raz drugi obieca ci ''jowy'' ;D
chwilowo coś tam ''grozi '' piSSdzielcom że jak do jesieni ...ble,ble,ble...
a kiedy przyjdzie pora posłusznie zagłosuje jak mu mkkwacz nakaże ...

może warto byś zaczął brać lecytynę...przemyśl to...;D

#dulskikukiz (15) ;D

nie odpowiedziałeś ...gdzie poprzechodzili twoi ''kukizowcy''?
pieprzeni przechrzty ...;D
18442
PIS-PO-PRL
23 sierpnia 2022r. o 13:36
Horus napisał(a): #dulskikukiz

i tyle możesz... wypominać mi kukiza, którego dawno olałem i pamięcią do niego nie wracam :D

a potem polecisz głosować na tych, których chciałeś delegalizować, których od złodziei wyzywałeś, których o wyprzedawanie majątku oskarżałeś... oczywiście wcześniej smarując 10 postów które to usprawiedliwią :D

a w następnym poście napisz że jestem pissowcem... bo wiesz... tyle możesz ;)

Dopisane 23.08.2022r. o godz. 13:34:

Horus napisał(a): wtedy właśnie pisałem ze przyszłość być może będzie lepsza jak dopuści się młodych

całe szczęście że szmajdzińska jest młoda, "partyjnym" mężem nieskalana :D
jakby urban wystartował, to pewnie i jego byś odmłodził ;))

Dopisane 23.08.2022r. o godz. 13:36:

Horus napisał(a): nie odpowiedziałeś ...gdzie poprzechodzili twoi ''kukizowcy''?

a co mnie to obchodzi... nie zamierzam do nich wracać, tak jak ty do swoich.
mierny, bierny ale wierny... Janusz ;)

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
23 sierpnia 2022r. o 13:52
Januszek zaczął od " najmłodszego " wymieniając tych młodych , Oleksy rocznik 1946 , drugi " młodzieniaszek wymieniony
to Aumiller rocznik 1947 .
~~Szarobrązowy Bratek niezalogowany
23 sierpnia 2022r. o 14:03
M21W2 napisał(a): Januszek zaczął od " najmłodszego " wymieniając tych młodych , Oleksy rocznik 1946 , drugi " młodzieniaszek wymieniony
to Aumiller rocznik 1947 .

Toś starcze podłożył , nie znasz ramolu tez swojego guru.

Jarosław Kaczyński podtrzymuje chęć zmiany retoryki politycznej , - Jeśli ktoś mnie zapyta, kim jest Józef Oleksy, to powiem: "jest to polski lewicowy polityk - no powiedzmy sobie - starszo-średniego pokolenia" - mówił w Szczecinie .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.