Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Fenomen Solidarności ...ile prawdy ile mitu...

211
skorn
23 sierpnia 2022r. o 22:52
No to poproś kogoś bieglejszego od siebie w wyszukiwaniu informacji ; )

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
23 sierpnia 2022r. o 22:57
aha...
no ale ja właśnie pytam takiego?
211
skorn
23 sierpnia 2022r. o 23:00
Ja znalazłem w minutę. Tobie jako osobie nieco upośledzonej daję 5 minut, jest 23.00

start!

<i>
22258
#Horus nieaktywny
23 sierpnia 2022r. o 23:18
w minutę ?
jak to zrobiłeś ? ...''miszczu'' ;D
daj chociaż linka ...;D

Dopisane 23.08.2022r. o godz. 23:18:

oj coś mi się wydaje że nie podasz ...;D
to ja jutro może ci udzielę podpowiedzi...
a może nie ...po co mam sobie psuć zabawę ...;D

a tu masz coś o swoich ''kryształowych'' ;D
to tak ''do podusi''

''Polityk w informacji przesłanej portalowi niezalezna.pl podał, że czerpie dochody z pracy w sztabie Konfederacji (komitet powstał cztery miesiące temu) oraz dla posła Roberta Winnickiego. Nie jest jednak jasne, na jakiej zasadzie i od kiedy Bosak miałby zarabiać u Winnickiego.

Do dnia dzisiejszego poseł nie zgłosił tego faktu Kancelarii Sejmu. Jeśli zatem poseł Winnicki wypłacał liderowi Konfederacji i swojemu koledze pieniądze przeznaczone na działalność jego biura poselskiego, to czynił to pozaprawnie. Sam Winnicki nie chciał z nami dziś o wypłatach dla Bosaka rozmawiać. Domagał się byśmy skierowali do jego biura pytania na piśmie. Co oczywiście zrobimy.

O ewentualne zatrudnienie Bosaka w biurze Konfederacji zapytaliśmy również rzecznika tego komitetu Krzysztofa Grabarczyka, który twierdzi, że nic mu nie wiadomo na ten temat. O tym z czego utrzymuje się niespełna 37-letni kandydat Konfederacji do Europarlamentu zapytaliśmy polityków, którzy przez ostatnie lata z nim współpracowali. Powszechne jest przekonanie, iż Krzysztofa Bosaka utrzymuje brat Marek. Sam lider Konfederacji temu zaprzecza. W informacji przesłanej naszemu portalowi odpowiada zdecydowanie: nie.

Jak pisał dzisiaj portal Niezalezna.pl brat lidera Konfederacji Krzysztofa Bosaka ("jedynki" na liście do Parlamentu Europejskiego) należy do kadry zarządzającej w firmie, która jest częścią imperium rosyjskiego oligarchy.''
211
skorn
23 sierpnia 2022r. o 23:23
Zatęsknisz za Konfederacją jak ci Czarzasty będzie chciał maseczkę na gębę założyć ; )

<i>
22258
#Horus nieaktywny
23 sierpnia 2022r. o 23:27
nie ma na to szans...

a linka nie ma ...;D
18442
PIS-PO-PRL
24 sierpnia 2022r. o 0:16
Horus napisał(a): a ja może i ''mierny'' ale wierny dawnym przekonaniom.

jak czarzasty powie że zakładamy, to zakładamy. Bo janusz może i mierny... ale wierny. Zwłaszcza wobec "młodych" lideró xD

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
24 sierpnia 2022r. o 8:50
skorn napisał(a): Zatęsknisz za Konfederacją jak ci Czarzasty będzie chciał maseczkę na gębę założyć ; )

to raczej nie Czarzasty nakazywał noszenie masek...
ale kiedy były one wymagane , wchodząc do sklepów zakładałem ...
tak jak zakładam pasy wchodząc do samochodu...

szanuję swoje pieniądze ....;)

Dopisane 24.08.2022r. o godz. 08:50:

muszę coś sprostować ...
nie o maseczki mi chodziło a o nakaz ''szprycowanie''
na to nie ma szans...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!