Horus napisał(a): Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a)
Lucek napisał, że solidarność skończyła się w magdalence, co mariana zbiło z tropu chyba i Uznał że taka dyskusja to c…uj nie dyskusja :D
dla niego skończyło się na Magdalence kiedy to zmienił się ''wiatr'' i poszedł w korneli...
tych korneli co to chcieli zacieśniać stosunki gospodarcze z ''matuszką Rasiją''
masz coś do dodania?...pośpiesz się bo my zaraz jedziemy nad wodę ...
Dzisiaj potraktuje ciebie zakłamany oszuście łagodnie , nadal piszesz mi życiorys .
Mój fragment życiorysu związany z Solidarnością jest na stronie IPN kończy się tak - po 1989 r . zajął się działalnością
gospodarczą i rolniczą , baranie ile razy mam to tobie powtarzać ? .
Tobie baranie wystarczy że napisałem o Kornelu jako człowieku który był przeciwnikiem spotkań w Magdalence , że w jednym z programów gdzie przyszedł z makietą okrągłego stołu którą następnie rozwalił na znak protestu przeciwko ustaleniom jakie tam zapadły aby zarzucać mi w podobnym temacie karierowiczostwo . Tumanie jakbym
miał coś wspólnego z Solidarnością Walczącą Ś.p .Kornela Morawieckiego byłby to dla mnie powód do dumy .
Co do " wiatru " , zmiótł on ze sceny politycznej Kornela i jego ludzi ( po za tymi co przeszli do obozu Wałęsy np. Schetyna ) ,
" wiatr " czyli wyborcy poparli układ okrągłostołowy który ma się dobrze po dzień dzisiejszy .
PRL dokładnie tobie wyjaśnił to co napisałem , Solidarność z lat osiemdziesiątych skończyła się w Magdalence , prawdziwi ludzie Solidarności a nie układu nie odpowiadają za przemiany ustrojowe jakie nastąpiły , nie odpowiadają za grabież i uwłaszczenie majątku narodowego ( zwanych prywatyzacją ) odpowiada suweren który po dzień dzisiejszy nadal
tęskni za władzą post komunistów i ludzi obozu Wałęsy .
Jak słusznie stwierdził Skorn , czas zamknąć temat w którym wpisy nie mają z nim nic wspólnego .