Horus napisał(a):JEST NAADAAL RADNYM I CZŁONKIEM FZB?Ktoś napisał: ~~Żółtoruda Ostróżka napisał(a): Do sprawy wrocimy....
Tak jak z audi? ;]
tak jak do tego jakie obecnie stanowisko zajmuje Filistyński? ;D
Bernard napisał(a):Ktoś napisał: ~~Haha napisał(a): Pracowałem w tej firmie , wiem co się tam wyprawiało , pozbyli się problemu i liczą na wielkie odszkodowanie . Mam nadzieję że sprawa zajmą się odpowiednie służby żeby dowieść winy podpalenia. Przez to cierpią niewinni .
A możesz się odezwać do redakcji? 693 375 950
Bernard napisał(a):Ktoś napisał: ~~Haha napisał(a): Pracowałem w tej firmie , wiem co się tam wyprawiało , pozbyli się problemu i liczą na wielkie odszkodowanie . Mam nadzieję że sprawa zajmą się odpowiednie służby żeby dowieść winy podpalenia. Przez to cierpią niewinni .
~~Lazurowa Macierzanka napisał(a):Ktoś napisał: Bernard napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Haha napisał(a): Pracowałem w tej firmie , wiem co się tam wyprawiało , pozbyli się problemu i liczą na wielkie odszkodowanie . Mam nadzieję że sprawa zajmą się odpowiednie służby żeby dowieść winy podpalenia. Przez to cierpią niewinni .
Bernard napisał(a): Ktoś napisał: ~~Haha napisał(a): Pracowałem w tej firmie , wiem co się tam wyprawiało , pozbyli się problemu i liczą na wielkie odszkodowanie . Mam nadzieję że sprawa zajmą się odpowiednie służby żeby dowieść winy podpalenia. Przez to cierpią niewinni .
Uważaj napuszcza na ciebie psy żeby cię uciszyli oni pracują razem !
Załatwić muszą ludzie bezpośrednim oporem wobec tych firm i władz miasta i urzedasow inaczej ukreca łep sprawie
~~Złocistobrązowa Truskawka napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoruda Ostróżka napisał(a): Do sprawy wrocimy....
Tak jak z audi? ;]
tak jak do tego jakie obecnie stanowisko zajmuje Filistyński? ;D JEST NAADAAL RADNYM I CZŁONKIEM FZB?
no to czegoś tu nie kumam ...;D
''..przypadku skazania na karę pozbawienia wolności za przestępstwo umyślne i ścigane z oskarżenia publicznego na karę pozbawienia wolności osoba traci możliwość kandydowania w wyborach samorządowych, a jeżeli skazanie nastąpiło w trakcie kadencji – skutkuje to utratą mandatu. Dotyczy to również sytuacji, w której sąd skazał, orzekając karę pozbawienia wolności, ale jej wykonanie odroczył w czasie.
Taką wykładnię art. 11 § 2 pkt 1 Kodeksu wyborczego potwierdza wyrok Naczelnego Sądu Administracyjnego z 7 października 2015 r. (sygn.. akt II OSK 2276/15),''
w innym sądowym uzasadnieniu wydano wyrok na radnego z klauzulą natychmiastowego zdania mandatu ...
kto jest mi w stanie wytłumaczyć dlaczego tu w tym grajdole to nie działa? ;D
~~Lazurowa Macierzanka napisał(a): Prodigo to nie jest Polska firma zacznijmy od podstaw. Restrukturyzacja to słowo na wyprowadzenie polskiego kapitału z budżetu państwa do zagranicznej korporacji. Rozumiecie nasze pieniądze dla biednych executive Niemców Holendrów Norwegow Anglików
Zastosowana autokorekta
~~Lazurowa Macierzanka napisał(a): Prodigo to nie jest Polska firma zacznijmy od podstaw. Restrukturyzacja to słowo na wyprowadzenie polskiego kapitału z budżetu państwa do zagranicznej korporacji. Rozumiecie nasze pieniądze dla biednych executive Niemców Holendrów Norwegow Anglików
~~Śnieżnobiały Śniedek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lazurowa Macierzanka napisał(a): Prodigo to nie jest Polska firma zacznijmy od podstaw. Restrukturyzacja to słowo na wyprowadzenie polskiego kapitału z budżetu państwa do zagranicznej korporacji. Rozumiecie nasze pieniądze dla biednych executive Niemców Holendrów Norwegow Anglików
Co Ty Kocham Bolec.Info isz ? Umiesz czytać KRS?Zastosowana autokorekta