Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kronika Wypadków Lokalnych - 22 sierpnia 2022 roku
~~Bolecnauta niezalogowany
22 sierpnia 2022r. o 21:36
Czekam na odpowiedź na pytanie czy faktycznie tak pisała w Polityce G. Hanaf? To jest dla kluczowe pytanie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~MatL niezalogowany
22 sierpnia 2022r. o 21:41
W d… sobie może wsadzić znak towarowy i patent :) oczywistym jest, ze jeżeli coś istniało wcześniej to prawa należą do niego, także tylko wyrzuciliscie kasę w błoto
~~Pamiętacie niezalogowany
22 sierpnia 2022r. o 21:43
Kiedyś jeden kandydat odważył się postawić i napisał że jest lepszy od Piotra R.Kto teraz się postawi ? Bon na żarcie i stołki dla swoich. Jak to się mówi ?
" Kali ukraść ,sprawiedliwość. Złapać Kalego złodzieja totalna opozycja ".
Władza się zmienia a ci zbyt " posłuszni " za bon i inne frykasy muszą tu mieszkać i gdzieś pracować. W CV napiszą " byłem opozycjonistą . Dzisiaj jestem kombatantem ".
22258
#Horus nieaktywny
22 sierpnia 2022r. o 21:48
~~Mieszkaniec napisał(a): Z przykrością w niedzielę patrzyłam na dziewczyny malarki z ceramiki , które były bardzo zmęczone malowaniem. Jadły na kolanie. A gdzie przepisy bhp ? Byliśmy na paradzie piątkowej. Trafia człowieka, gdy radny prowadzi rozpoczecie uroczystości, a najblizsza rodzinka juz ma zagwarantowane stołki w mieście. Żeby jeszcze mowil poprawnie ? Cóż... sobotnią parada wywołała strach i lek u mego dziecka. Szła, by zobaczyć malowanie gliną. Była świadkiem ataku i wulgaryzmów. Wstyd mi było przed rodziną. Dobrze , ze parada Papy Nowaka przyćmiła ten lęk. Jaki przykład daje się w tym mieście dzieciom? Cos tu chyba nie idzie w tym kierunku , w którym powinno i potem dziwicie się, że ludzie z Bolesławca wyjeżdżają na czas święta? Tu panują toksyczne relacje począwszy od władzy zakończywszy na sąsiadach... dajcie żyć, zobaczcie vo sie dzieje na Ukrainie? !
Skoro jest tak dobrze ... postawmy pytanie GDZIE BYLY WSZYSTKIE PRZEDSZKOLA, WSZYSTKIE SZKOLY , WSZYSCY BOLESLAWIANIE ?
BYLI CI , KTORYM NIE BYC , NIE WYPADALO! BO STOLEK , BO DUMA , BO ZASZCZYT , BO BON ZA 50 ZL NA SPALONY KARCZEK.

masz lajka...
świetne podsumowanie tego całego ''jarmarku''

Dopisane 22.08.2022r. o godz. 21:48:

~~Pamiętacie napisał(a): Kiedyś jeden kandydat odważył się postawić i napisał że jest lepszy od Piotra R.Kto teraz się postawi ? Bon na żarcie i stołki dla swoich. Jak to się mówi ?
" Kali ukraść ,sprawiedliwość. Złapać Kalego złodzieja totalna opozycja ".
Władza się zmienia a ci zbyt " posłuszni " za bon i inne frykasy muszą tu mieszkać i gdzieś pracować. W CV napiszą " byłem opozycjonistą . Dzisiaj jestem kombatantem ".

daj sobie spokój ....''odważył się postawić '' i sam siebie opisał jako ''lepszego'' ale konkretów nigdy nie podał ...
a populista to w przyszłości ewentualny oszust...;D
~~Bęben niezalogowany
22 sierpnia 2022r. o 21:51
Co to za bębnowa kapela była przed tym ceramicznym spędem ? Ktoś im przecie zapłacił. Za nimi to już tylko żenada.
~~Starozłota Iglica niezalogowany
22 sierpnia 2022r. o 22:05
Kronika wypadków . . . glinianych ,
awantura , Istotne - BolecInfo .
Prawda jest fałszem , ale to nie byla
cala prawda
Przeprosiny należą się Piotrowi
Romanowi .
~~Pomarańczowobrązowy Jaskier niezalogowany
22 sierpnia 2022r. o 22:06
Bagienko na zadupiu...
~~Bladofioletowy Ziarnopłon niezalogowany
22 sierpnia 2022r. o 22:09
~~Bolecnauta napisał(a): Czekam na odpowiedź na pytanie czy faktycznie tak pisała w Polityce G. Hanaf? To jest dla kluczowe pytanie.

Proszę bardzo masz tu w całości tekst polityki
https://www.polityka.pl/archiwumpolityki/1913922,1,glinoludy.read
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy