~~Krwawosina Cykoria napisał(a): Qurwa nie poznałem Łukasza. Taki wporzadku chłopak. Mam nadzieję że Mariusz to załatwi. Słyszysz Mariusz?
~~Prognoza napisał(a): podaj namiar na tego cwaniaka z kruszyna co ma audi i jest taki kozak ; będzie ryczał na cwel
~~Krwawosina Cykoria napisał(a): Qurwa nie poznałem Łukasza. Taki wporzadku chłopak. Mam nadzieję że Mariusz to załatwi. Słyszysz Mariusz?
~~Krwawosina Cykoria napisał(a): Qurwa nie poznałem Łukasza. Taki wporzadku chłopak. Mam nadzieję że Mariusz to załatwi. Słyszysz Mariusz?[/c
Ob~~Krwawosina Cykoria napisał(a): Qurwa nie poznałem Łukasza. Taki wporzadku chłopak. Mam nadzieję że Mariusz to załatwi. Słyszysz Mariusz?
Załatwione będzie, praktycznie już jest
~~Sprawiedliwi napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krwawosina Cykoria napisał(a): Qurwa nie poznałem Łukasza. Taki wporzadku chłopak. Mam nadzieję że Mariusz to załatwi. Słyszysz Mariusz?
Ktoś napisał: ~~Krwawosina Cykoria napisał(a): Qurwa nie poznałem Łukasza. Taki wporzadku chłopak. Mam nadzieję że Mariusz to załatwi. Słyszysz Mariusz?[/c
Ob~~Krwawosina Cykoria napisał(a): Qurwa nie poznałem Łukasza. Taki wporzadku chłopak. Mam nadzieję że Mariusz to załatwi. Słyszysz Mariusz?
~~Marceeel napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sprawiedliwi napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krwawosina Cykoria napisał(a): Qurwa nie poznałem Łukasza. Taki wporzadku chłopak. Mam nadzieję że Mariusz to załatwi. Słyszysz Mariusz?
Ktoś napisał: ~~Krwawosina Cykoria napisał(a): Qurwa nie poznałem Łukasza. Taki wporzadku chłopak. Mam nadzieję że Mariusz to załatwi. Słyszysz Mariusz?[/c
Co wy dzieci wypisujecie !!! Idźcie lepiej się pomyślcie żeby chłopak wrócił do zdrowia !!!! Pisząc ze jest to już załatwione ! Przyznałeś się do winy ! Zastanówcie się co tu wypisujecie