Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Przestańcie parkować pod naszym blokiem!" - mieszkańcy Bielskiej 4 i 4a
~~Po 1 mieszkańcy niezalogowany
6 września 2022r. o 12:47
~~Łokietka napisał(a): W całym mieście jest ten sam problem odkąd zrobili strefy parkowania

Ty akurat możesz parkować przy galerii Łokietka .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
6 września 2022r. o 12:54
"Problemu nie rozwiązała nawet Strefa Płatnego Parkowania. "
A jak miała rozwiązać problem, skoro w wyniku jej powstania zlikwidowano kilkaset miejsc parkingowych? A przecież wprowadzenie odpłatności za parkowanie nie spowodowało ze auta wyparowały w kosmos. Owszem miały pozostać na wielkich parkingach poza strefą, ale te parkingi nie powstały.
~~Perłowy Mamutowiec niezalogowany
6 września 2022r. o 12:58
Ciekawe co na to straż miejska i gospodarz domu.
~~Bordowa Godecja niezalogowany
6 września 2022r. o 13:05
~~Hfg napisał(a): Niech nie przesadzają u mnie sąsiedzi parkują przed moim oknem mam okna duże od podłogi do sufitu nie mamy trawy między blokiem wjeżdżają nie kiedy mam wrażenie że wjadą mi do salonu i jakoś mi to nie przeszkadza złośliwi ludzie (oczywiście inna ulica )
Siła spokoju!!
~~Ciemnoszary Suchodrzew niezalogowany
6 września 2022r. o 13:06
Straż Miejska winna się zajmować parkującymi w miejscach niedozwolonych,ale oni chyba wolą robić co innego.
Pod blokiem na J.Pawła II 2 a,b ustawione są znaki o ograniczonym do 15 min czasie parkowania.Buractwo to olewa i parkuje całodobowo tę swoja poniemiecką padlinę.Rano zaczynają odpalać te rzęchy smrodząc i budząc cały blok.
Może by tak Staż Miejska wreszcie się tym zajęła ,bo chyba od tego są.
~~Ołowiany Fasolnik niezalogowany
6 września 2022r. o 13:13
niech założą szlaban z kluczem tylko dla mieszkańców i przekażą kluczyk służbom. po problemie
~~Kapusie niemyte niezalogowany
6 września 2022r. o 13:17
~~Ciemnoszary Suchodrzew napisał(a): Straż Miejska winna się zajmować parkującymi w miejscach niedozwolonych,ale oni chyba wolą robić co innego.
Pod blokiem na J.Pawła II 2 a,b ustawione są znaki o ograniczonym do 15 min czasie parkowania.Buractwo to olewa i parkuje całodobowo tę swoja poniemiecką padlinę.Rano zaczynają odpalać te rzęchy smrodząc i budząc cały blok.
Może by tak Staż Miejska wreszcie się tym zajęła ,bo chyba od tego są.

A ty gdzie parkujesz swoje ferrari tumanie. Skarżcie się dalej ratuszowym a strefa parkometrów urośnie na całe miasto. Cymbały zapominają że auta nie zabierzesz na noc do domu.
~~Ma niezalogowany
6 września 2022r. o 13:28
Niech założą szlaban, jak to w każdym mieście jest i po sprawie. Dogadać się nie mogą między sobą, to ich problem. Pewnie żal kasy wydać i tyle.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.