~~Brunatnoczerwony Orlik napisał(a): Rodzice tez moga konfabulowac co nie?! Ale Tu jest atak na to biedne dziecko,nie przyszlo ci do glowy Zbynio? Ktora z nich moze miec wieksze doswiadczenie? Bo zyje dluzej?nikt jak dzieci nie potrafi mowic prawde bardziej szczerze,a co wogole wy wiecie o tej matce,ze ja tak bronicie? Z kad to przyszlo do Bca ?jaka ma przeszlosc? Ktos to Wie?
~~Rdzawozłoty Dyptam napisał(a): Matka w interwencji mowi jakim jest fantastycznym rodzicem....tak świetnym,ze dziecko wolało być w domu dziecka. Zawiodłaś kobieto swoją córkę, zawiodlas jako matka.
~~Serce napisał(a): Wyrodna córka - współczuję Rodzicom. Ja to z miejsca po takim czymś wyrzekłabym się jej bez żadnych skrópułów. Już nigdy nie miałabym do niej zaufanie bałavym się ją. To za wielki cios by można wybaczyć. Tyle wstydu co gowniara narobiła na całą Polskę. Bardzo dobrych adwokatów macie Droga Rodzinko. Trzymajcie się Bóg z Wami
~~Jasnożółta Tibuchina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rdzawozłoty Dyptam napisał(a): Matka w interwencji mowi jakim jest fantastycznym rodzicem....tak świetnym,ze dziecko wolało być w domu dziecka. Zawiodłaś kobieto swoją córkę, zawiodlas jako matka.
Zawiodła to się sama córunia a gdzie ma pójść jak jej nikt teraz nie chce. Ma to na co sobie sama zapracowała.
~~Jasnożółta Tibuchina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoczerwony Orlik napisał(a): Rodzice tez moga konfabulowac co nie?! Ale Tu jest atak na to biedne dziecko,nie przyszlo ci do glowy Zbynio? Ktora z nich moze miec wieksze doswiadczenie? Bo zyje dluzej?nikt jak dzieci nie potrafi mowic prawde bardziej szczerze,a co wogole wy wiecie o tej matce,ze ja tak bronicie? Z kad to przyszlo do Bca ?jaka ma przeszlosc? Ktos to Wie?
Ja wiem wszystko o tej rodzinie, znam ich bardzo dobrze to wspaniali rodzice a ta dziewczyna to okropna kłamczucha delikatnie ujmując. Nie dziwi was fakt że za dziewczyna nikt z rodziny nie stanął ani bracia, dziadkowie, ciotki, wujkowie, a wiecie dlaczego bo ich też oskarżyła. A teraz zobaczycie i jeszcze usłyszycie o tej dziewczynie ona wiele potrafi....