Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sprzedali wszystko i wyruszyli w świat. Gdzie jest dzisiaj rodzina z Bolesławca?
~~felek niezalogowany
12 września 2022r. o 15:45
~~Mariusz Kozak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaa napisał(a): Ćpun się resocjalizuje w podróży..

Na określenie Ćpun trzeba sobie zapracować. Po pierwsze być uzależnionym od jakiejś substancji psychoaktywnej, po drugie zażywać ja w sposób ciągły. Nie spełniam żadnego z tych punktów. W mojej przeszłości popełniłem wiele błędów, których jakbym mógł cofnąć czas bym nie popełnił. Ale kto nie popełniał w życiu błędów niech pierwszy rzuci kamieniem. Z mojego punktu widzenia najważniejsze jest to ze w pewnym momencie mojego życia znalazłem w sobie sile żeby walczyć o lepsze jutro. Z przeszłością trzeba sie pogodzić i odgrodzić gruba kreska. Odczep się ode mnie i mojej rodziny, daj żyć, spełniać marzenia. Szczerze życzę tobie tego samego, zobaczysz ze życie będzie łatwiejsze.

Panie Mariuszu, szkoda czasu na polemizowanie z dziwny czlowiek mi, zawiść to cecha Polaczków. Życzę Panu i rodzinie wspaniałej przygody, dużo wrażeń, dobrych humorów no i oczywiście zdrówka.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~skorn niezalogowany
12 września 2022r. o 15:46
~~Mariusz Kozak napisał(a):

Na określenie Ćpun trzeba sobie zapracować. Po pierwsze być uzależnionym od jakiejś substancji psychoaktywnej, po drugie zażywać ja w sposób ciągły. Nie spełniam żadnego z tych punktów. W mojej przeszłości popełniłem wiele błędów, których jakbym mógł cofnąć czas bym nie popełnił. Ale kto nie popełniał w życiu błędów niech pierwszy rzuci kamieniem. Z mojego punktu widzenia najważniejsze jest to ze w pewnym momencie mojego życia znalazłem w sobie sile żeby walczyć o lepsze jutro. Z przeszłością trzeba sie pogodzić i odgrodzić gruba kreska. Odczep się ode mnie i mojej rodziny, daj żyć, spełniać marzenia. Szczerze życzę tobie tego samego, zobaczysz ze życie będzie łatwiejsze.

Mariusz też tak miałem jak dziewczyna chciała się bzykać bez ślubu , trzymaj stera i pod wiatr .Powodzenia dla Was.
~~Też człowiek niezalogowany
12 września 2022r. o 16:24
Nie słuchaj ludzi którzy siedzą przed tv, nigdzie nie byli i nic nie wiedzą. Jedyne co potrafią to nazwać kogoś ćpunem czy pijakiem. Są to często ludzie którzy nic w życiu nie osiągneli poza 40m² mieszkaniem w bloku i skoda fabia na parkingu. Często boją się własnego cienia i jedyne co mogą to napisać w necie coś złego o kimś a gdy spotkają tę osobę w markecie to się szczerzą i udają dobrych znajomych..
Znam takich.. gdy latałem ze znajomymi po imprezach, zwiedzałem kraj, poznawałem innych ludzi i korzystałem z życia to oni siedzieli w pokoju i grali na komputerze.. hehe
~~katolik niezalogowany
12 września 2022r. o 16:57
~~Kasztanowordzawa Lnica napisał(a):

Nie znam bohatera tego artykułu ale ty jesteś nędzną gnidą, tłuściochem wieprz@jącym chipsy i grzebiącym w swoich cuchnących gaciach, jesteś zerem życiowym przegrywem który nigdy nic nie osiągnie, marnujesz tlen

Brawo , brawo ,brawo .Oby upadając kark skręcił i poruszał tylko gałkami ocznymi .Do końca swych dni .
~~Bolecnauta niezalogowany
12 września 2022r. o 16:58
Brawa dla Mariusza i jego rodziny za odwagę i znakomitą inicjatywę. Popieram Was w całej rozciągłości
~~Żółtopomarańczowa Irga niezalogowany
12 września 2022r. o 17:00
Ja tylko myślę co zrobią, kiedy wrócą. Powinni mieć bana na mieszkanie socjalne od miasta i bana na MOPS.
~~Ciemnopomarańczowy Mieczyk niezalogowany
12 września 2022r. o 18:01
~~Żółtopomarańczowa Irga napisał(a): Ja tylko myślę co zrobią, kiedy wrócą. Powinni mieć bana na mieszkanie socjalne od miasta i bana na MOPS.

~~Ciemnopomarańczowy Mieczyk niezalogowany
12 września 2022r. o 18:02
~~Żółtopomarańczowa Irga napisał(a): Ja tylko myślę co zrobią, kiedy wrócą. Powinni mieć bana na mieszkanie socjalne od miasta i bana na MOPS.
. Ludzie są okropni. Człowieku daj spełnić marzenia,Oni to robią!!Gratuluje odwagi życzę samych szczęśliwych dni . Trzymam kciuki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.