Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sprzedali wszystko i wyruszyli w świat. Gdzie jest dzisiaj rodzina z Bolesławca?
~~Jaa niezalogowany
12 września 2022r. o 14:09
Ćpun się resocjalizuje w podróży..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Andrzej niezalogowany
12 września 2022r. o 14:16
~~Jaa napisał(a): Ćpun się resocjalizuje w podróży..

To źle , w czym masz problem ?
~~Mysi Rozwar niezalogowany
12 września 2022r. o 14:19
to zazdrość
~~Niebieskawozielona Skalnica niezalogowany
12 września 2022r. o 14:24

Jakim życiowym nieudacznikiem trzeba być żeby ziać tak jadem. Kolejny anonim wylewający swoje żale na internecie. Zawiść, brak słów.
~~Ceglastobrązowy Cypryśnik niezalogowany
12 września 2022r. o 14:38
Zawiść? Zapytaj tych ktorym pieniędzy nie oddał. Ukradł a teraz lata po swiecie i się chwali na portalach.
~~Niebieskoszary cynober niezalogowany
12 września 2022r. o 14:53
~~Ceglastobrązowy Cypryśnik napisał(a): Zawiść? Zapytaj tych ktorym pieniędzy nie oddał. Ukradł a teraz lata po swiecie i się chwali na portalach.

Ja na jego miejscu bym się ukrywał , tak jak Jarosław , teraz wiemy że Solidarność to On i Piotrowicz . A oni , pełna jawność - dłużnicy na okręty i ich dogonicie .
~~Mariusz Kozak niezalogowany
12 września 2022r. o 15:11
~~Ceglastobrązowy Cypryśnik napisał(a): Zawiść? Zapytaj tych ktorym pieniędzy nie oddał. Ukradł a teraz lata po swiecie i się chwali na portalach.

O co tu chodzi? Komu ukradłem jakieś pieniądze? Napiszcie otwarcie i przedstawcie się z imienia i nazwiska. Już pod ostatnim artykułem o mojej rodzinie pojawiały się podobne oskarżenia. Znowu się uaktywnia tajemnicza grupa „my”. Zostawiłem swój numer telefonu i jakoś nikt nie zadzwonił. To są kłamstwa wyssane z palca, pisane przez zawistnych ludzi. Boli was widzę bardzo, że potrafiłem odbić się od dna, zostawić patologiczny świat i skupić sie nie na starym towarzystwie tylko wyłącznie na swojej rodzinie. Osoby które mnie znają wiedza jaka jest prawda. Zajmijcie się swoim życiem, odczepcie się od mojej rodziny. Życzę wam tego samego zajmijcie się sobą, swoimi rodzinami i pasjami i może wtedy wyzbędziecie sie tej kłamliwej, agresywnej retoryki.
~~Mariusz Kozak niezalogowany
12 września 2022r. o 15:28

Na określenie Ćpun trzeba sobie zapracować. Po pierwsze być uzależnionym od jakiejś substancji psychoaktywnej, po drugie zażywać ja w sposób ciągły. Nie spełniam żadnego z tych punktów. W mojej przeszłości popełniłem wiele błędów, których jakbym mógł cofnąć czas bym nie popełnił. Ale kto nie popełniał w życiu błędów niech pierwszy rzuci kamieniem. Z mojego punktu widzenia najważniejsze jest to ze w pewnym momencie mojego życia znalazłem w sobie sile żeby walczyć o lepsze jutro. Z przeszłością trzeba sie pogodzić i odgrodzić gruba kreska. Odczep się ode mnie i mojej rodziny, daj żyć, spełniać marzenia. Szczerze życzę tobie tego samego, zobaczysz ze życie będzie łatwiejsze.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza