Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sprzedali wszystko i wyruszyli w świat. Gdzie jest dzisiaj rodzina z Bolesławca?
~~Pomidorowy Czosnek niezalogowany
12 września 2022r. o 18:50
I fajnie. Jak ludzie chcą żyć w taki sposób, to niech żyją i nikomu nic do tego.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kasztanowatordzawy Dąb niezalogowany
12 września 2022r. o 20:17
brawo panie Mariuszu z rodziną
~~Czekoladowa Firletka niezalogowany
12 września 2022r. o 21:44
~~Ciemnopomarańczowy Mieczyk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtopomarańczowa Irga napisał(a): Ja tylko myślę co zrobią, kiedy wrócą. Powinni mieć bana na mieszkanie socjalne od miasta i bana na MOPS.
. Ludzie są okropni.Poprostu zazdrość bana dla ukrainy
~~Ewa niezalogowany
12 września 2022r. o 21:50
Oni myślą, że tak całe życie można się ślizgać a kiedyś kasa się skończy he he i trzeba będzie w BDN tyrać na trzy zmiany w akordzie i mieszkać kątem u Wujka. Ale wspomnieniami będą żyć.
~~Ciemnobrązowa Tawułka niezalogowany
12 września 2022r. o 22:24
~~Ewa napisał(a): Oni myślą, że tak całe życie można się ślizgać a kiedyś kasa się skończy he he i trzeba będzie w BDN tyrać na trzy zmiany w akordzie i mieszkać kątem u Wujka. Alewspomnieniami będą żyć.
przeciez pracuja to jak moze im sie skonczyc kasa pomysl zanim cos napiszesz glupiego i przeczytaj caly artykół
~~Kaja niezalogowany
12 września 2022r. o 23:10
Nie rozumiem dlaczego mają mieć bana na mieszkanie socjalne czy mops. Tak samo się im należy jak innym. Nie bawię się teraz za pieniądze z mopsu. A że później mogą być w trudnej sytuacji. No to tak samo jak inni beneficjenci mops, którzy nie umieją lub nie chca na siebie zarobić.
Ja tam ich podziwiam. Bo to jednak ryzyko dla dzieci. Oby wrócili wszyscy zdrowi.
~~Lukasz niezalogowany
13 września 2022r. o 0:06
~~Ceglastobrązowy Cypryśnik napisał(a): Zawiść? Zapytaj tych ktorym pieniędzy nie oddał. Ukradł a teraz lata po swiecie i się chwali na portalach.

Przestan anonimie się użalac..i zob coś, chyba że. Jesteś tylko zwykłym trollem, życzę Ci żebyś choć przez chwilę przeżył choć cząstkę radości jaka daje spełnianie marzeń
~~Znajomy z młodości niezalogowany
13 września 2022r. o 0:10
~~Mariusz Kozak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ceglastobrązowy Cypryśnik napisał(a): Zawiść? Zapytaj tych ktorym pieniędzy nie oddał. Ukradł a teraz lata po swiecie i się chwali na portalach.

O co tu chodzi? Komu ukradłem jakieś pieniądze? Napiszcie otwarcie i przedstawcie się z imienia i nazwiska. Już pod ostatnim artykułem o mojej rodzinie pojawiały się podobne oskarżenia. Znowu się uaktywnia tajemnicza grupa „my”. Zostawiłem swój numer telefonu i jakoś nikt nie zadzwonił. To są kłamstwa wyssane z palca, pisane przez zawistnych ludzi. Boli was widzę bardzo, że potrafiłem odbić się od dna, zostawić patologiczny świat i skupić sie nie na starym towarzystwie tylko wyłącznie na swojej rodzinie. Osoby które mnie znają wiedza jaka jest prawda. Zajmijcie się swoim życiem, odczepcie się od mojej rodziny. Życzę wam tego samego zajmijcie się sobą, swoimi rodzinami i pasjami i może wtedy wyzbędziecie sie tej kłamliwej, agresywnej retoryki.

Mariusz nie przejmuj się takimi gnojkami,,, realizuj wszystko o czym marzysz.. Podziwiam Ciebie i całą Waszą Rodzinke
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza