Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przekop mierzei wiślanej gotowy!!!!

22258
#Horus nieaktywny
18 września 2022r. o 16:35
a na ''wuja '' mi dzwonić ,dopytywać skoro sam tu powyżej napisałeś że po ''konsultacjach'' doszliście do wniosku że nie byłeś ''czysty'' i zapewne to ten ''konsultant'' zasugerował ci sam byś dlatego ''odpuścił'' ;D

gościu ...spokojnie czekałem na ten obiecany termin 9-go...
i tak jak miałem co nieco przygotowane kiedyś na twojego koleżkę tak miałem ( i nadal mam ) na ciebie...;D

tak że nie brnij ...
a to jest kopia twojego wpisu z 18 września...

20886
Jurko61 15 min. temu
Nigdy nie nazywałem najgorszego wroga takim zwrotem , możesz sobie go wiele razy zrzucić
Nie odpowiadam za wpisy moich dublerów , i tych co przekazywali ci takie wiadomości ,
Ja mam czas i spokój , a ty będziesz musiał opowiedzieć kto takie informacje ci przekazał

i będzie moja duszyczka zaspokojona , albo ja się ośmieszę ?? biorę i taką opcje pod uwagę
choć bardziej mnie przekonuje pozytywna opcja

inne wpisy to nadal niech będzie jako ''kinder niespodzianka'' ;D

już teraz widać że coś jednak zrozumiałeś i teraz jesteś nad wyraz ostrożny w słowach ...
to jest twój sukces...
kolejnym niech będzie to co ci ktoś wcześniej zasugerował odnośnie brata Lucjana...
czytałeś? ;D

Dopisane 18.09.2022r. o godz. 16:35:

nie trzeba było długo czekać...;D

14240
M21W2 13 min. temu
Januszku , tęsknisz za adekwatną odpowiedzią , spełnię twoje życzenie dewiancie psychiczny .

A teraz czekam jak zaczniesz skomleć .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bladożółty Rozchodnik niezalogowany
18 września 2022r. o 16:41
Horus napisał(a): przyjął się bo jest na czasie ...to normalne...
kiedyś temat o katastrofie ''tutki'' się przyjął ,temat o WTC... o covidzie ...
ostatnio o ''wunglu'' i jego brakach...
teraz o kolejnym ''wale'' piSSdzielców...
prześledź wpisy brata...to dopiero frustrat...;D

Mnie nie podniecają wpisy o twoim prywatnym życiu , najbardziej interesuje mnie fenomen człowieka
negującego wszystko i wszystkich , a najzabawniejsze jest iż Bolesławianie wiedzą więcej o potrzebach
obywateli Elbląga i regionu któremu przekop ma ułatwić funkcjonowanie , komentarze negatywne uzyskują
aplauz , lecz jedynie w sondażach około 20% było za nie przekopywaniem mierzei , jak uzasadnić iż około 80% jest
mniej niż 20 %…………??
następny fenomen.
~~Bladożółty Rozchodnik niezalogowany
18 września 2022r. o 16:41
~~Bladożółty Rozchodnik napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): przyjął się bo jest na czasie ...to normalne...
kiedyś temat o katastrofie ''tutki'' się przyjął ,temat o WTC... o covidzie ...
ostatnio o ''wunglu'' i jego brakach...
teraz o kolejnym ''wale'' piSSdzielców...
prześledź wpisy brata...to dopiero frustrat...;D

Mnie nie podniecają wpisy o twoim prywatnym życiu , najbardziej interesuje mnie fenomen człowieka
negującego wszystko i wszystkich , a najzabawniejsze jest iż Bolesławianie wiedzą więcej o potrzebach
obywateli Elbląga i regionu któremu przekop ma ułatwić funkcjonowanie , komentarze negatywne uzyskują
aplauz , lecz jedynie w sondażach około 20% było za nie przekopywaniem mierzei , jak uzasadnić iż około 80% jest
mniej niż 20 %…………??
następny fenomen.

Jurko61
20886
#Jurko61 nieaktywny
18 września 2022r. o 16:51
Horus napisał(a): a na ''wuja '' mi dzwonić ,dopytywać skoro sam tu powyżej napisałeś że po ''konsultacjach'' doszliście do wniosku że nie byłeś ''czysty'' i zapewne to ten ''konsultant'' zasugerował ci sam byś dlatego ''odpuścił'' ;D

gościu ...spokojnie czekałem na ten obiecany termin 9-go...
i tak jak miałem co nieco przygotowane kiedyś na twojego koleżkę tak miałem ( i nadal mam ) na ciebie...;D

tak że nie brnij ...
a to jest kopia twojego wpisu z 18 września...

20886
Jurko61 15 min. temu
Nigdy nie nazywałem najgorszego wroga takim zwrotem , możesz sobie go wiele razy zrzucić
Nie odpowiadam za wpisy moich dublerów , i tych co przekazywali ci takie wiadomości ,
Ja mam czas i spokój , a ty będziesz musiał opowiedzieć kto takie informacje ci przekazał

i będzie moja duszyczka zaspokojona , albo ja się ośmieszę ?? biorę i taką opcje pod uwagę
choć bardziej mnie przekonuje pozytywna opcja

inne wpisy to nadal niech będzie jako ''kinder niespodzianka'' ;D

już teraz widać że coś jednak zrozumiałeś i teraz jesteś nad wyraz ostrożny w słowach ...
to jest twój sukces...
kolejnym niech będzie to co ci ktoś wcześniej zasugerował odnośnie brata Lucjana...
czytałeś? ;DDopisane 18.09.2022r. o godz. 16:35:

nie trzeba było długo czekać...;D

14240
M21W2 13 min. temu
Januszku , tęsknisz za adekwatną odpowiedzią , spełnię twoje życzenie dewiancie psychiczny .

A teraz czekam jak zaczniesz skomleć .

Jak oczekiwałem pozwoliłem ci znów rozwinąć skrzydła …………
Odgórnie wiedziałem o reakcji twojej …………
A obecnie możesz paradować jak paw napuszony …………

14240
M21W2
18 września 2022r. o 17:00
Januszku dziecko drogie , frustracja i dewiacja to są problemy psychiczne , obiecałem adekwatne odpowiedzi , zapomniałeś ? .

Tak dewiant jak i frustrat to osoby odbiegające od normy , zapisz to w kapowniku , masz jednego haka więcej .
~~Lucjusz niezalogowany
18 września 2022r. o 17:15
Jurko61 napisał(a): Dobrze że ten temat się przyjął , masz teraz gdzie frustracje powrzucać

Mnie ciekawi jakim trzeba być baranem żeby mieszkać gdzieś pod Hanowerem czy Hamburgiem i wtrącać się na portaliku Bolesławieckim do spraw o Polsce ,dobrze ktoś napisał ,zbuchać dziewczynę i spieprzyć a później udawać patriotę .
22258
#Horus nieaktywny
18 września 2022r. o 17:54
Jurko61 napisał(a): Horus napisał(a)

Jak oczekiwałem pozwoliłem ci znów rozwinąć skrzydła …………
Odgórnie wiedziałem o reakcji twojej …………
A obecnie możesz paradować jak paw napuszony …………

ty mi ''odpuściłeś '' teraz ty mi ''pozwoliłeś '' ;D
a kim ty jesteś?

ja nie czuję potrzeby by się ''puszyć''
to ty tu puszyłeś się ogłaszając światu że jedziesz na ryby...ze piłeś jakieś piwo za 10 euro...
a teraz co?
chcesz tu teraz wszystkich przekonać co do swojej ''wielkoduszności'' ?

teraz kiedy ktoś ci wspomina po raz kolejny o tych ''sandałach '' i ''malinowym nosie'' i jego będziesz straszył ''kancelarią'' ?;D
wytłumacz temu komuś jak to się za niego ''weźmiesz''
pomógł bym ci gdybym czuł do ciebie nawet jakiś cień sympatii ale ...nie czuję ...
może emailem bym ci podesłał ale nie znam ...
no chyba że na emaila twojego brata który nawet to na forum zamieścił...;D

ależ wy lubicie się tu poPISywać...''celebryty'' w gumofilcach ...
~~Polak Polski niezalogowany
18 września 2022r. o 18:04
Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz i dzieci nam germanił .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.