Horus napisał(a): przyjął się bo jest na czasie ...to normalne...
kiedyś temat o katastrofie ''tutki'' się przyjął ,temat o WTC... o covidzie ...
ostatnio o ''wunglu'' i jego brakach...
teraz o kolejnym ''wale'' piSSdzielców...
prześledź wpisy brata...to dopiero frustrat...;D
~~Bladożółty Rozchodnik napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): przyjął się bo jest na czasie ...to normalne...
kiedyś temat o katastrofie ''tutki'' się przyjął ,temat o WTC... o covidzie ...
ostatnio o ''wunglu'' i jego brakach...
teraz o kolejnym ''wale'' piSSdzielców...
prześledź wpisy brata...to dopiero frustrat...;D
Mnie nie podniecają wpisy o twoim prywatnym życiu , najbardziej interesuje mnie fenomen człowieka
negującego wszystko i wszystkich , a najzabawniejsze jest iż Bolesławianie wiedzą więcej o potrzebach
obywateli Elbląga i regionu któremu przekop ma ułatwić funkcjonowanie , komentarze negatywne uzyskują
aplauz , lecz jedynie w sondażach około 20% było za nie przekopywaniem mierzei , jak uzasadnić iż około 80% jest
mniej niż 20 %…………??
następny fenomen.
Horus napisał(a): a na ''wuja '' mi dzwonić ,dopytywać skoro sam tu powyżej napisałeś że po ''konsultacjach'' doszliście do wniosku że nie byłeś ''czysty'' i zapewne to ten ''konsultant'' zasugerował ci sam byś dlatego ''odpuścił'' ;D
gościu ...spokojnie czekałem na ten obiecany termin 9-go...
i tak jak miałem co nieco przygotowane kiedyś na twojego koleżkę tak miałem ( i nadal mam ) na ciebie...;D
tak że nie brnij ...
a to jest kopia twojego wpisu z 18 września...
20886
Jurko61 15 min. temu
Nigdy nie nazywałem najgorszego wroga takim zwrotem , możesz sobie go wiele razy zrzucić
Nie odpowiadam za wpisy moich dublerów , i tych co przekazywali ci takie wiadomości ,
Ja mam czas i spokój , a ty będziesz musiał opowiedzieć kto takie informacje ci przekazał
i będzie moja duszyczka zaspokojona , albo ja się ośmieszę ?? biorę i taką opcje pod uwagę
choć bardziej mnie przekonuje pozytywna opcja
inne wpisy to nadal niech będzie jako ''kinder niespodzianka'' ;D
już teraz widać że coś jednak zrozumiałeś i teraz jesteś nad wyraz ostrożny w słowach ...
to jest twój sukces...
kolejnym niech będzie to co ci ktoś wcześniej zasugerował odnośnie brata Lucjana...
czytałeś? ;DDopisane 18.09.2022r. o godz. 16:35:
nie trzeba było długo czekać...;D
14240
M21W2 13 min. temu
Januszku , tęsknisz za adekwatną odpowiedzią , spełnię twoje życzenie dewiancie psychiczny .
A teraz czekam jak zaczniesz skomleć .
Jurko61 napisał(a): Dobrze że ten temat się przyjął , masz teraz gdzie frustracje powrzucać
Jurko61 napisał(a): Horus napisał(a)
Jak oczekiwałem pozwoliłem ci znów rozwinąć skrzydła …………
Odgórnie wiedziałem o reakcji twojej …………
A obecnie możesz paradować jak paw napuszony …………