Horus napisał(a): broń się przed tym byś ''szufladkował '' kogoś na wzór peerelka...;D
Horus napisał(a): co za umysłowy ''beton'' ;D
napisałem że są to opinie ludzi związanych z inżynierią wodną a ten dalej tu ''popierduje'' ;D
kurna człowieku ... o ile tak można to określić...;D
ten falochron gdzie widoczne są ślady pęknięć to ewidentne brakoróbstwo...tak oddziela się beton źle zawibrowany lub nie wylany w ruchu ciągłym...
już starożytni Rzymianie wynaleźli beton a port w Aleksandrii do dzisiaj stoi na jego fundamentach ...
a tu masz partactwo kiedy robi się coś na szybkiego ...
poczytaj ignorancie opinie fachowców bo po raz kolejny zrobisz z siebie błazna...;D
~~Stara doradczyni napisał(a): Gdybyś teraz POparł Jasia to by stał za tobą tak jak Tusk stałby za Polską jakby go Polacy wybrali na prezydenta w 2005 roku.
Ale POnosisz konsekwencje swoich poczynań tak jak Polacy za wybory w 2005 roku.
~~Srebrzystoczarna Mahonia napisał(a): Wszystkie złotki są za kanałem ,ten w zimowych sandałach także ?
Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrzystoczarna Mahonia napisał(a): Wszystkie złotki są za kanałem ,ten w zimowych sandałach także ?
Żebyś sam się w „kanał” nie wpuścił , poniżanie i obrażanie ma swój paragraf , odpuściłem Januszowi (narazie) po konsultacji
z prawnikiem ponieważ też nie byłem aniołem w niektórych wpisach , lecz takim Srebrzystoczarnym Machonią
może się czkawką odbić , jeżeli uważasz jako niezalogowany jesteś nieosiągalny , poproś Janusza wytłumaczy ci jak cię
osiągnę .
Zastosowana autokorekta