Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Przekop mierzei wiślanej gotowy!!!!

18442
PIS-PO-PRL
18 września 2022r. o 14:22
Horus napisał(a): broń się przed tym byś ''szufladkował '' kogoś na wzór peerelka...;D

a ten Dziambor to młody?
bo jak tak, to jest szansa że janusz bo następnych wyborach też będzie konfederatem ;)

tylko czy Szmajdzińska go oszukała? Chyba nie ;)
ona tylko jest za pomocą ukraińcom, za obowiązkiem szczepień i tak dalej
mierny ale wierny
a ja zgubiony :D

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
18 września 2022r. o 14:54
Jeśli nie oszukała go partia wyprzedająca polski majątek narodowy to nikt go nie oszuka ; )

<i>
~~Stara doradczyni niezalogowany
18 września 2022r. o 14:56
Gdybyś teraz POparł Jasia to by stał za tobą tak jak Tusk stałby za Polską jakby go Polacy wybrali na prezydenta w 2005 roku.
Ale POnosisz konsekwencje swoich poczynań tak jak Polacy za wybory w 2005 roku.
14240
M21W2
18 września 2022r. o 15:09
Horus napisał(a): co za umysłowy ''beton'' ;D

napisałem że są to opinie ludzi związanych z inżynierią wodną a ten dalej tu ''popierduje'' ;D

kurna człowieku ... o ile tak można to określić...;D
ten falochron gdzie widoczne są ślady pęknięć to ewidentne brakoróbstwo...tak oddziela się beton źle zawibrowany lub nie wylany w ruchu ciągłym...
już starożytni Rzymianie wynaleźli beton a port w Aleksandrii do dzisiaj stoi na jego fundamentach ...
a tu masz partactwo kiedy robi się coś na szybkiego ...
poczytaj ignorancie opinie fachowców bo po raz kolejny zrobisz z siebie błazna...;D

Wina PiS-u czy " fachowców " z twojej branży - budowlańcu .

Twoi " fachowcy " to tacy jak ci od chleba po 27 zł i benzyny po 10 ? .
Nie martw się , zawsze możesz odpisać - to nie ja , ja tylko powtarzam .

~~Buraczkowy Lędźwian niezalogowany
18 września 2022r. o 15:10
~~Stara doradczyni napisał(a): Gdybyś teraz POparł Jasia to by stał za tobą tak jak Tusk stałby za Polską jakby go Polacy wybrali na prezydenta w 2005 roku.
Ale POnosisz konsekwencje swoich poczynań tak jak Polacy za wybory w 2005 roku.

Skończ deb ilu juz pier dolic o Tusku I peło. To co robi pis to przechodzi ludzkie pojęcie. Bydlo pier dolone
20886
#Jurko61 nieaktywny
18 września 2022r. o 15:26
~~Srebrzystoczarna Mahonia napisał(a): Wszystkie złotki są za kanałem ,ten w zimowych sandałach także ?

Żebyś sam się w „kanał” nie wpuścił , poniżanie i obrażanie ma swój paragraf , odpuściłem Januszowi (narazie) po konsultacji
z prawnikiem ponieważ też nie byłem aniołem w niektórych wpisach , lecz takim Srebrzystoczarnym Machonią
może się czkawką odbić , jeżeli uważasz jako niezalogowany jesteś nieosiągalny , poproś Janusza wytłumaczy ci jak cię
osiągnę .

~~ niezalogowany
18 września 2022r. o 15:42
Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Srebrzystoczarna Mahonia napisał(a): Wszystkie złotki są za kanałem ,ten w zimowych sandałach także ?

Żebyś sam się w „kanał” nie wpuścił , poniżanie i obrażanie ma swój paragraf , odpuściłem Januszowi (narazie) po konsultacji
z prawnikiem ponieważ też nie byłem aniołem w niektórych wpisach , lecz takim Srebrzystoczarnym Machonią
może się czkawką odbić , jeżeli uważasz jako niezalogowany jesteś nieosiągalny , poproś Janusza wytłumaczy ci jak cię
osiągnę .

Malinowy Nosie jeśli ty chcesz straszyć wilka lasem to krec nij się w ten durny globus .Jeszcze nikt nie został ukarany za zimowe sandały .Niczym nie różnisz się od Gario .

Zastosowana autokorekta

22258
#Horus nieaktywny
18 września 2022r. o 15:45
nie pieprz...;D
zwłaszcza o tym że mi ''odpuściłeś '' ;D
czekałem cierpliwie kiedy sam o tym wspomnisz i jak widzisz się doczekałem..

''... odpuściłem Januszowi (narazie) po konsultacji z prawnikiem...'' ;D
ty naprawdę myślisz że trafiłeś na naiwniaka? ...podobnie myślał twój nieodżałowany koleżka ...
a ten twój wpis gdzie zamieściłeś niby to druk z ''kancelarii'' miał na mnie zrobić wrażenie?...może przestraszyć? ;D

''...ponieważ też nie byłem aniołem ''
to dotarło do ciebie i wymiękłeś ...proste...

''Srebrzystoczarnym Machonią
osiągnę .''

guzik możesz...
i nie ściemniaj teraz że ja coś komuś mogę coś wytłumaczyć...

taki jesteś ''urka-burka ''to zrób to sam...;D
a że nie potrafisz to teraz mną się chcesz wyręczać...;D
a takiego ''wała''

''samarytanin '' się znalazł ...''odpuścił'' ;D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza