~~Poziomkowy Tulipanowiec napisał(a): Wyrzucili ich z BOK i nikt nawet nie zapyta dlaczego? Był zespół dobrze nie ma zespołu jeszcze lepiej.Może wyrzucili ich za to, że w przerwie występów za budynkiem muzeum, chłopcy z zespołu biegali po podwórku ul. Mickiewicza i przez domofon wyzywali ludzi od ciot i pe. ałów. To było przecież dawno, a oni jeszcze nie mogą przeboleć, że działają w innym niejscu niż BOK?
Kultura w Bolesławcu kwitnie.
~~Wesoły Romek napisał(a): A co się stało z zespołem Jutrzenka, który był prowadzony w Bolesławicach?.To byli ludzie starsi i może nie mają już siły występować.
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): A co się stało z zespołem Jutrzenka, który był prowadzony w Bolesławicach?.To byli ludzie starsi i może nie mają już siły występować.
~~Śliwkowa Pysznogłówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): A co się stało z zespołem Jutrzenka, który był prowadzony w Bolesławicach?.To byli ludzie starsi i może nie mają już siły występować.
Tak ale jeszcze w latach 70-tych byli następcy tych "starych" mam fotkę siostry z lat 60-tych w stroju w którym występowała w tym zespole Jutrzenka.
~~Śliwkowa Pysznogłówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Lata 60 były 60 lat temu, więc to są ludzie starsi.Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): A co się stało z zespołem Jutrzenka, który był prowadzony w Bolesławicach?.To byli ludzie starsi i może nie mają już siły występować.
Tak ale jeszcze w latach 70-tych byli następcy tych "starych" mam fotkę siostry z lat 60-tych w stroju w którym występowała w tym zespole Jutrzenka.
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): A co się stało z zespołem Jutrzenka, który był prowadzony w Bolesławicach?.To byli ludzie starsi i może nie mają już siły występować.
~~Jasnopopielaty Bodziszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): A co się stało z zespołem Jutrzenka, który był prowadzony w Bolesławicach?.To byli ludzie starsi i może nie mają już siły występować.
Ale trzynastki i czternastki to biorą.
Ty nie bierzesz bo jeszcze nie jesteś taki mądry i stary, jak będziesz w tym wieku to też zmądrzejesz