~~Liliowoniebieska Truskawka napisał(a): Taka okazja i wet nie kupił na siedzibę
~~Liliowoniebieska Truskawka napisał(a): Taka okazja i wet nie kupił na siedzibę
~~Ciemnoczekoladowa Malina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Liliowoniebieska Truskawka napisał(a): Taka okazja i wet nie kupił na siedzibę
Ja też się dziwię wet nakręca filmiki ,szuka afer ,sieje zament itp,itd a pierwsze co pomyślałem :
Zamiast robić filmiki ,afery itp to mogli kupić za 260 a najlepiej mogli jeszcze więcej dołożyc i nie byłoby tematu .
~~Ciemnoczekoladowa Malina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Liliowoniebieska Truskawka napisał(a): Taka okazja i wet nie kupił na siedzibę
Ja też się dziwię wet nakręca filmiki ,szuka afer ,sieje zament itp,itd a pierwsze co pomyślałem :
Zamiast robić filmiki ,afery itp to mogli kupić za 260 a najlepiej mogli jeszcze więcej dołożyc i nie byłoby tematu .
~~bonkiewicz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoczekoladowa Malina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Liliowoniebieska Truskawka napisał(a): Taka okazja i wet nie kupił na siedzibę
Poje -busie Weto ma swoją siedzibę a po drugie jeżeli gmina dba o stowarzyszenia i je dotuje to mogła przekazać Stowarzyszeniu Weto tą szkołę na siedzibę za darmo ,podobnie jak PIS przekazał 5 milionów na siedzibę dla ONR Bąkiewicza .
Weto jest samowystarczalne i nie żebra od gminy o żadną dotację .