~~Kruczoczarny Rokitnik napisał(a): No. I tu ustalić IP i podać oszczercę do sądu. Może być ciekawie.
Temat o jednej z najbiedniejszych gmin i nagonka na Veto. Ktoś koniecznie zmienia temat. Ciekawe komu zależy.
Już nie mogę się doczekać kolejnego weekendu i ich komentarzy do tych kłamstw.
~~Żonkilowy Szczawik napisał(a): ~~Kruczoczarny Rokitnik napisał(a): No. I tu ustalić IP i podać oszczercę do sądu. Może być ciekawie.
Temat o jednej z najbiedniejszych gmin i nagonka na Veto. Ktoś koniecznie zmienia temat. Ciekawe komu zależy.
~~Ceglastoróżowa Firletka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żonkilowy Szczawik napisał(a): ~~Kruczoczarny Rokitnik napisał(a): No. I tu ustalić IP i podać oszczercę do sądu. Może być ciekawie.
Nie nagonka na weto tylko odpowiedź na narzekania ,jeśli chcieliście mieć lepiej trzeba było inaczej głosować lub opozycja mogła odwołać burmistrza ale tego nie zrobiła . Wiec nie jest tak źle jak niektórym się wydaje
To co się dziwisz pajacu. Opozycja mogła odwołać burmistrza ale tego nie zrobiła bo zabrakło im jaj. Wypieli się na prezeske Weto, to im podziękowała ze „współpracę „. Czego nie rozumiesz manipulancie.
Jedna z najbiedniejszych gmin. Jaka porażka.
~~Ceglastoróżowa Firletka napisał(a): To do przewodniczącego ?
W dziesiątce najbiedniejszych. Czwarta kadencja. Jak to nazwać ?