Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

UNIJNE MILIARDY Tuż ,Tuż !!

20886
#Jurko61 nieaktywny
22 października 2022r. o 22:39
Pajacu jeden , jak tak dobrze znasz Jurka miał ksywę napisz jaką …………??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Indygowy Judaszowiec niezalogowany
22 października 2022r. o 22:45
Jurko61 napisał(a): Pajacu jeden , jak tak dobrze znasz Jurka miał ksywę napisz jaką …………??

Spitzname Georg, ist das richtig Georg?
20886
#Jurko61 nieaktywny
22 października 2022r. o 23:28
~~Wielosił złoty napisał(a): Rysiek ? Wiec dlaczego Jurek o tym nie pisał tylko zwiał? A i tak mało wie bo skoro pisze że był jeden Dziadek to chyba przesadził z tymi znajomościami . Bo Dziadek handlujący wtedy walutą i bonami to jednak ktoś inny ale ten grający w derdę to jednak leszcz. Kto wtedy bywał w Kaskadzie i z kim wtedy naprawdę się liczono to kilka osób i wspomnianego rębajła nie można do tego wliczać. Jurek nic o nich jak widać nie wie dlatego wspomina Tomczyka który wtedy nic nie znaczył w tej grupie.

Nie ośmieszaj się pajacu , Rysiu nazywany Dziadkiem był jedynym który pokonał Rębajłe , a drugi Dziadek czyli Zbyszek z Żar leworęczny wagi ciężkiej pracował u mnie przez dwa lata , nie ma ich już wśród nas , Patryk jak ci to coś mówi był u mnie w Hamburgu również pracował który dołączył do Dziadków, w karciochy grało się na Brzozowej u kogo ………?
kto miał strzelnicę przy sklepie chemicznym na Swierczewskiego „florku” , kto miał wyłączność na podrabianie kart , i jak to robił ??? , jak funkcjonował system ogrywania takich „florków” jak ty „Tyldo” , kto sprzedaje browarka na rynku przy straży pożarnej i miał ładną żonę blondynkę sprzedającą w własnej lodziarni lody , i gdzie ………?
Za kasę takich „florków” pół domu postawiłem w 1993 roku na Jemiołowej , a ty mi tu piszesz „ Tyldo”
że mnie na szatnie nie było stać………

Dopisane 22.10.2022r. o godz. 23:06:

Oczywiście przychodzili do Kaskady „Mruczki” mający kędzierzawą czuprynę , lubiący zbierać płyty….. ..

Dopisane 22.10.2022r. o godz. 23:14:

Jak tak znasz historię Jurko , napisz kogo obrobiliśmy z kasy /suma na meczu BKS-u i w co graliśmy ????
co użyliśmy jako pojemnik na pulę , kto był rozdającym karciochy , jakiego używał triku ………
„Florku” tam gdzie ty idziesz ja już dawno wróciłem…. ?

Dopisane 22.10.2022r. o godz. 23:15:

~~Indygowy Judaszowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Pajacu jeden , jak tak dobrze znasz Jurka miał ksywę napisz jaką …………??

Już potwierdziłeś że „ciemna masa jesteś „ zimno , dawaj dalej………

Dopisane 22.10.2022r. o godz. 23:28:

Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wielosił złoty napisał(a): Rysiek ? Wiec dlaczego Jurek o tym nie pisał tylko zwiał? A i tak mało wie bo skoro pisze że był jeden Dziadek to chyba przesadził z tymi znajomościami . Bo Dziadek handlujący wtedy walutą i bonami to jednak ktoś inny ale ten grający w derdę to jednak leszcz. Kto wtedy bywał w Kaskadzie i z kim wtedy naprawdę się liczono to kilka osób i wspomnianego rębajła nie można do tego wliczać. Jurek nic o nich jak widać nie wie dlatego wspomina Tomczyka który wtedy nic nie znaczył w tej grupie.

Nie ośmieszaj się pajacu , Rysiu nazywany Dziadkiem był jedynym który pokonał Rębajłe , a drugi Dziadek czyli Zbyszek z Żar leworęczny wagi ciężkiej pracował u mnie przez dwa lata , nie ma ich już wśród nas , Patryk jak ci to coś mówi był u mnie w Hamburgu również pracował który dołączył do Dziadków, w karciochy grało się na Brzozowej u kogo ………?
kto miał strzelnicę przy sklepie chemicznym na Swierczewskiego „florku” , kto miał wyłączność na podrabianie kart , i jak to robił ??? , jak funkcjonował system ogrywania takich „florków” jak ty „Tyldo” , kto sprzedaje browarka na rynku przy straży pożarnej i miał ładną żonę blondynkę sprzedającą w własnej lodziarni lody , i gdzie ………?
Za kasę takich „florków” pół domu postawiłem w 1993 roku na Jemiołowej , a ty mi tu piszesz „ Tyldo”

Dopisane 22.10.2022r. o godz. 23:06:Oczywiście przychodzili do Kaskady „Mruczki” mający kędzierzawą czuprynę , lubiący zbierać płyty….. ..Dopisane 22.10.2022r. o godz. 23:14:Jak tak znasz historię Jurko , napisz kogo obrobiliśmy z kasy /suma na meczu BKS-u i w co graliśmy ????
co użyliśmy jako pojemnik na pulę , kto był rozdającym karciochy , jakiego używał triku ………
„Florku” tam gdzie ty idziesz ja już dawno wróciłem…. ?Dopisane 22.10.2022r. o godz. 23:15:
Ktoś napisał: ~~Indygowy Judaszowiec napisał(a): Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a): Pajacu jeden , jak tak dobrze znasz Jurka miał ksywę napisz jaką …………??

Już potwierdziłeś że „ciemna masa jesteś „ zimno , dawaj dalej………

A może Goering ;););)
~~Szarotka płowa niezalogowany
23 października 2022r. o 6:42
Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wielosił złoty napisał(a)

Jurko właśnie pokazał że oszustwo to jego drugie imię . Podrabianie kart i system ogrywania florków. Nieźle się sam pognębiłeś człowieku. Dno.
~~Jurko61 niezalogowany
23 października 2022r. o 7:39
~~Szarotka płowa napisał(a):
Ktoś napisał: Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wielosił złoty napisał(a)

Jurko właśnie pokazał że oszustwo to jego drugie imię . Podrabianie kart i system ogrywania florków. Nieźle się sam pognębiłeś człowieku. Dno.

Obudziłeś się „florku” ………?
Trzeba było się w tamtych czasach obudzić ……;)
ale ty na siłę chciałeś udowodnić że potrafisz grać w karty…………??
teraz złośliwie próbujesz się odegrać ………?
~~Karmazynowy lilak niezalogowany
23 października 2022r. o 8:31
To gra w karty polega na oszustwie? Sam się tu określiłeś jako oszust. Szu bolesławiecki się znalazł . Jeszcze się tym chełpi że ludzi oszukiwał . Pajac z ciebie i nic więcej
~~Ognistoczerwony Żółwik niezalogowany
23 października 2022r. o 8:43
~~Karmazynowy lilak napisał(a): To gra w karty polega na oszustwie? Sam się tu określiłeś jako oszust. Szu bolesławiecki się znalazł . Jeszcze się tym chełpi że ludzi oszukiwał . Pajac z ciebie i nic więcej

a jak dorabiają się POLITYCY…………?
oszuści /szubrawcy , znany siejący nadzwyczajną propagandę o PiS niech ci wytłumaczy …………;);)
chyba że chcesz się odegrać ??
odkurzy się karciochy i jedziemy ………;);)
zima nadchodzi wielkimi krokami , a węgiel drogi …………;)
~~Jasnopopielaty Bodziszek niezalogowany
23 października 2022r. o 9:02
Kropki ,średniki ,nawiasy ,ale magister.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.