Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

UNIJNE MILIARDY Tuż ,Tuż !!

~~Wesoły Romek niezalogowany
23 października 2022r. o 15:58
Jurko61 napisał(a): Posłuchaj wesoły „florku” nie chciałem wypisywać , kto …..
lecz wspomniałeś ………kto
nie masz pojęcia co mnie łączyło z nieodżałowanym …
Można skomentować …. Jak duży tak G…..pi
Dopisane 23.10.2022r. o godz. 14:17:Poproś twojego kolegę co ma DOM na Dolnych , on ma dobry kontakt z kimś z naszej rodziny , niech ci opowie co mnie wiązało z tym którego ujawniłeś .

Juruś, po co mi Janusz? czy to On mieszkał koło Was na Chrobrego i na Fabrycznęj ? , a co Cię mogło wiązać? , że wziął sobie Was na kark ?. A było Was trochę + 1 .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wesoły Romek niezalogowany
23 października 2022r. o 16:05
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a): Spiedralaj zboku z Bolca bo z kopa w yaya zasadzę :)

testy wydolnościowe zrób najpierw... tylu osobą maskę chcesz klepać że możesz się spocić niepotrzebnie :D

Ty sIem POPISiorku nie martw o moją wydolność tylko o Swoją machę :) którą będziesz miał klepaną za free :) cieszysz sIem? :)
~~Alabastrowy Berberys niezalogowany
23 października 2022r. o 16:16
Odpuść mu panie bo nie wie co pisze
~~Karmazynowy lilak niezalogowany
23 października 2022r. o 17:16
Jurek po wpisie jaki sobie poświęcił powinien na jakiś czas odpuścić sobie pisanie. Może za jakiś czas ludzie zapomną w jakim świetle sam się postawił na dodatek podkreślając że z oszustwa a więc na krzywdzie ludzkiej pół domu postawił. Dzisiaj przedstawiał się tu jako przyzwoity a wyszło to co sam o sobie napisał. Krótko mówiąc oszust bo w żadnym razie nie pokerzysta.
18442
PIS-PO-PRL
23 października 2022r. o 17:40
~~Wesoły Romek napisał(a): Ty sIem POPISiorku nie martw o moją wydolność tylko o Swoją machę :) którą będziesz miał klepaną za free :) cieszysz sIem? :)

cieszę się ;)
na wszelki wypadek jednak te leki na serce zabierz... na nadciśnienie też weź ;)

PIS=PO=PRL
20886
#Jurko61 nieaktywny
23 października 2022r. o 18:21
~~Karmazynowy lilak napisał(a): Jurek po wpisie jaki sobie poświęcił powinien na jakiś czas odpuścić sobie pisanie. Może za jakiś czas ludzie zapomną w jakim świetle sam się postawił na dodatek podkreślając że z oszustwa a więc na krzywdzie ludzkiej pół domu postawił. Dzisiaj przedstawiał się tu jako przyzwoity a wyszło to co sam o sobie napisał. Krótko mówiąc oszust bo w żadnym razie nie pokerzysta.

Stara zasada pierwszy milion wykombinowany , a następne uczciwe …………;)

Dopisane 23.10.2022r. o godz. 18:18:

~~Tamaryszek płowy napisał(a): Malinowy nosie ty nic nie chciałeś tylko czułeś że musisz bo się udusisz. Opisałeś czym się zajmowałeś a jeszcze innych w to zamieszałeś bo musiałeś. Już za samo to co tu o nich wypisałeś to oni powinni ci oklepać michę . Tak nie robi git człowiek tylko frajer.

Jak to pewny mieszkaniec z Dolnych napisał z klasyka „ damskie się nie liczą”

Dopisane 23.10.2022r. o godz. 18:21:

bym na twoim miejscu „florku” ważył słowa , twoje określenie nie dotyczy tylko mnie ale również ludzi z Kaskady…………;);)
~~Rysiek Bomba niezalogowany
23 października 2022r. o 19:05
Zgłoś go do kancelarii bo ci się druk zmarnuje
~~Horus niezalogowany
24 października 2022r. o 8:21
Czy są już te miliardy czy nadal to sfera marzeń ? Bo mnie się wydaje że ta kasa wpłynie do Polski zaraz po tym jak ta złodziejska banda straci władzę .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.