Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

UNIJNE MILIARDY Tuż ,Tuż !!

~~Jurko61 niezalogowany
23 października 2022r. o 9:30
~~Jasnopopielaty Bodziszek napisał(a): Kropki ,średniki ,nawiasy ,ale magister.

Szkoła życia ….!!!
wiem , wiem ukończyłeś uniwerek i chciałbyś zabłysnąć , szkopuł tkwi w tym iż gwoździa wbić nie potrafisz ……..;);)
ale cóż teoretyk prześwietny …;);)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wielki Szu niezalogowany
23 października 2022r. o 9:33
Nie odzywaj się tu oszuście nie tylko karciany.
~~Wesoły Romek niezalogowany
23 października 2022r. o 11:05
Jurko, jak Tadziu W, z Osieczowa, grał w karty w Hotelu Piast, gdzie miał pokój wynajęty na sobotę gdzie jeleni w rogi walił ,to Ty na chleb mówiłeś "beb", znałem Tadzia bardzo dobrze i jego braci Józka i Dolka. Wiem gdzie się tego nauczył i kogo wziął na wspólnika, wspomniałeś o Patryku Sz. Tadziu go nauczył i co? wyniósł się do Zgorzelca, bo dwóch "czarodziei" w Bolcu było za dużo :) A w pokerka nauczył Cię grać "tata" Wacek? :)
~~Zielony zawciąg niezalogowany
23 października 2022r. o 13:05
Panie Romek musisz pan uważać bo jak Jureczek się zdenerwuje że pan go dołuje zabierze ze sobą Lucka i Ryśka wpadną do pana z Jurka rękawicami i Lucka orczykiem to odechce się panu kpić z tych braciaków.
18442
PIS-PO-PRL
23 października 2022r. o 13:15
~~Wesoły Romek napisał(a): Spiedralaj zboku z Bolca bo z kopa w yaya zasadzę :)

testy wydolnościowe zrób najpierw... tylu osobą maskę chcesz klepać że możesz się spocić niepotrzebnie :D

PIS=PO=PRL
20886
#Jurko61 nieaktywny
23 października 2022r. o 14:17
Posłuchaj wesoły „florku” nie chciałem wypisywać , kto …..
lecz wspomniałeś ………kto
nie masz pojęcia co mnie łączyło z nieodżałowanym …
Można skomentować …. Jak duży tak G…..pi

Dopisane 23.10.2022r. o godz. 14:17:

Poproś twojego kolegę co ma DOM na Dolnych , on ma dobry kontakt z kimś z naszej rodziny , niech ci opowie co mnie wiązało z tym którego ujawniłeś .
~~Tamaryszek płowy niezalogowany
23 października 2022r. o 15:16
Malinowy nosie ty nic nie chciałeś tylko czułeś że musisz bo się udusisz. Opisałeś czym się zajmowałeś a jeszcze innych w to zamieszałeś bo musiałeś. Już za samo to co tu o nich wypisałeś to oni powinni ci oklepać michę . Tak nie robi git człowiek tylko frajer.
~~Wesoły Romek niezalogowany
23 października 2022r. o 15:49
~~Zielony zawciąg napisał(a): Panie Romek musisz pan uważać bo jak Jureczek się zdenerwuje że pan go dołuje zabierze ze sobą Lucka i Ryśka wpadną do pana z Jurka rękawicami i Lucka orczykiem to odechce się panu kpić z tych braciaków.

Którego Ryśka? chyba nie Tomczyka :) za porządny dla nich jest :) szwagier moich ś.p. kumpli Mariana i Wieśka, i mąż koleżanki Ewy :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Metrohouse zaprasza