~~Granatowa Cebulica niezalogowany 26 października 2022r. o 14:05
Lokalni milionerzy utrzymują
golasa Romka .
Dorobek życia Romka 4500 tyś zł,
w gotówce , ekspert od zarządzania pieniędzmi
publicznymi .
Wniosek o uchylenie uchwały, wstrzymanie wykonania
uchwały ,
w tych papierach mają całą górę
baboli prawnych .
.
Goście przyspawani do koryt ,
nie do oderwania .
~~Mati niezalogowany 26 października 2022r. o 14:09
Nie płaćcie ludzie już więcej niż do tej pory.Oni się wyżywią niech sobie odejmą trochę z dochodów mają z czego a nie znowu czarny lud. My będziemy potrzebni przed wyborami spier...
~~Horus niezalogowany 26 października 2022r. o 14:34
''Na dzisiejszej sesji Rady Miasta radni zdecydowali o podwyższeniu ...''itd.
nigdy mnie to nie interesowało a nie chce mi się ekstra szukać ale ...
jak znaleźć jakąś stronkę gdzie dowiem się z pewnym wyprzedzeniem o jakiejś kolejnej ''sesji '' tej tzw. ''rady''?
mam czas i chyba ich odwiedzę ...
~~Szkarłatny Kokornak niezalogowany 26 października 2022r. o 14:48
Najwiecej do powiedzenia mają radni władający lub pracujący w miejskich spółkach. Powinni wybierać albo radny albo prezes czy pracownik miejskiej spółki. Wiadomo że będą za bo im mieszkańcy muszà pokryć zbyt wysokie koszty.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.