~~Srebrny miłorząb napisał(a): Lucek jak to z tobą jest bo nie nadążam za twoimi myślami i tym na jakiej podstawie masz się tu za kogoś któremu należą się medale i ordery. Przecież ty nawet jednego dnia nie spędziłeś w ośrodku dla internowanych a twoi koledzy Frasyniuk czy Pinior siedzieli w więzieniach. A dzisiaj wielu z tamtych ludzi a są to twoi dawni koledzy ujawniają wasze dawne mroczne tajemnice. A ty brniesz w swoje kłamstwa i chyba mylisz że ktoś ci uwierzy. Sam zdradziłeś swojego wodza dla innego więc jesteś zwykłym odszczepieńcem.
Kim ty jesteś historykiem , książkę piszesz ? , zapraszam na Karpecką uzyskasz pełne informacje na mój temat ,
Dla mnie jesteś pisarzem sloganów , hejterem .
Hejter – określenie osoby, która publikuje w internecie agresywne, obraźliwe lub skrajnie krytyczne komentarze pozbawione rzeczowej argumentacji i wygłaszane pod adresem konkretnej osoby .
Gdzie mam doszukać się w twoim komentarzu rzeczowej argumentacji , nie siedział w więzieniu , nie był internowany to argumenty w stylu , nie byłeś w niewoli nie zastrzelili ciebie , co z tego że walczyłeś przez całą wojnę , jaki z ciebie bohater .
Frasyniuk , milioner , lata w więzieniu i nagle po 1989 roku właściciel wielkiej firmy transportowej , nie mnie a jemu koledzy zadają pytanie , Włodek co się z tobą stało , Włodek wytłumacz się skąd u ciebie nagle taki majątek . Dziś żałujemy że po odbyciu przez niego kary zaprosiliśmy jego do Bolesławca , zorganizowaliśmy spotkanie z nim , ugościli w Priniaworze .
Osobiście spotykałem się z nim we Wrocławiu utrzymując ścisłą współpracę z nim jako przewodniczącym naszego regionu .
Pinior obecnie skazany na 1,5 roku więzienia za poświadczenie nieprawdy w zeznaniach majątkowych .
Były senator Józef Pinior został skazany na 1,5 roku więzienia za poświadczenie nieprawdy w zeznaniach majątkowych. Jego były asystent za korupcję usłyszał wyrok 5 lat więzienia. Sąd Rejonowy we Wrocławiu nie zawiesił im warunkowo wykonania tych kar.
https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/kraj/artykuly/8233915,jozef-pinior-wyro-poswiadczenie-nieprawdy.html
Ci twoi bohaterowie zasługują na medale , gratuluję " bystrości " umysłu i wiedzy o działaczach solidaruchach , karierowiczach .
Dopisane 29.10.2022r. o godz. 20:24:
~~Limba złocista napisał(a): Kto ma ochotę niech wejdzie na FB Lucusia i spróbuje skrytykować Solidarność za cokolwiek . Przekonacie się sami jak szybko znikniecie z jego znajomych. To samo jest z jego braciszkiem który jak się okazuje a co sam potwierdził oszustwo ma we krwi. Człowiek bezwstydny i przy zerowej ambicji .
Jesteś podłym kłamcą , nie usunąłem ani jednej osoby z grona znajomych , kim trzeba być aby pisać oszczerstwa mnie usunęło kilkunastu znajomych w tym Jan J , Pan M , innych nie wymieniam nie są uczestnikami dyskusji na forum , masz odwagę hejtować miej odwagę zaprosić do grona znajomych , przekonasz się jakim oszustem jesteś , jak masz odwagę podaj kim jesteś ja ciebie zaproszę do dyskusji o Solidarność .
Znam twoją odpowiedź , odpowiesz - nie chcę mieć takich znajomych jak ty lub coś w tym stylu .
Dopisane 29.10.2022r. o godz. 20:25:
Limba ty masz ambicje , ambitnie oczerniasz .