~~Horus napisał(a): więc zastanów się Lucusiu jakim ty jesteś gnojkiem skoro na ogólnodostępnych portalach opisujesz ludzi ze swojej rodziny ...
i jakim gnojkiem sam jesteś byś teraz miał czelność by mnie coś takiego przypisywać...;D
Ale z ciebie tuman , gdzie ten opis , co za tępak . Druga sprawa kim trzeba być aby naśladować komunistyczną bezpieką , grzebać na mojej stronie Fb , kopiować i wklejać , P****Ą to mało powiedziane .
Ś*****u Horusie rady zachowaj dla siebie , nie zaczepiaj nie będziesz musiał jęczeć PLOTKARZU .
Co za id, jota wszędzie widzi Morawieckiego , jakaś ciągła obsesja prześladująca chorego .?
Jak to jest prawda co ktoś tu pisze jak powiadasz użyłem słów jakie ktoś o tobie pisze , było też że jesteś męską dz***ą , jak ty wierzysz w sandały ja wierzę w to co o tobie piszą .
Było też coś o ruskiej k****e i inne takie , taka dyskusja ci odpowiada , dostosowałem się .
Jak coś piszesz co ja podałem nie mam żadnej pretensji , mam liczne rodzeństwo , ty miałeś mundurowego wpływowego ojca dzięki któremu nauczyciele patrzyli łaskawym okiem na synalka Januszka .
Garia możesz nawet pokochać , sprawisz mi radość , pasujecie do siebie jak ulał , te gwiazdki lubi twój kolega a mój brat .
Powtarzam pytanie , takiej dyskusji potrzebujesz ? ,
Wszystko co wiesz zawdzięczasz swoim esbeckim ciągotkom , wychowaniem przez mundurowego z PRL-u .
Zapomniałem o wujku majorze czy pułkowniku sam nie byłeś pewien o którym pisałeś jako komunistycznym karierowiczu , czyżby kierowała tobą nienawiść do wujka ? oficera , tatuś tylko podoficer .
Przechwałki o budowie domu okazały się adaptacją strychu , to prawda czy tylko ktoś tak napisał ? .
Nie chciałem tego pisać , odpisałem w twoim stylu , jak sprawiło ci to przyjemność to bardzo się cieszę .
Pozdrawiam i miłego popołudnia życzę , popołudnia z plotkami które uwielbiasz .