Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Działacze opozycji antykomunistycznej odznaczeni przez prezydenta
~~Limba złocista niezalogowany
29 października 2022r. o 20:57
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Srebrny miłorząb napisał(a)

Dopisane 29.10.2022r. o godz. 20:24:
Ktoś napisał: ~~Limba złocista napisał(a): Kto ma ochotę niech wejdzie na FB Lucusia i spróbuje skrytykować Solidarność za cokolwiek . Przekonacie się sami jak szybko znikniecie z jego znajomych. To samo jest z jego braciszkiem który jak się okazuje a co sam potwierdził oszustwo ma we krwi. Człowiek bezwstydny i przy zerowej ambicji .

Jesteś podłym kłamcą , nie usunąłem ani jednej osoby z grona znajomych , kim trzeba być aby pisać oszczerstwa mnie usunęło kilkunastu znajomych w tym Jan J , Pan M , innych nie wymieniam nie są uczestnikami dyskusji na forum , masz odwagę hejtować miej odwagę zaprosić do grona znajomych , przekonasz się jakim oszustem jesteś , jak masz odwagę podaj kim jesteś ja ciebie zaproszę do dyskusji o Solidarność .
Znam twoją odpowiedź , odpowiesz - nie chcę mieć takich znajomych jak ty lub coś w tym stylu .
Dopisane 29.10.2022r. o godz. 20:25:Limba ty masz ambicje , ambitnie oczerniasz .

Lucek ty rozumiesz co się pisze? Napisałem że za krytykę szybko ktoś zniknie a nie to że ty kogoś usunąłeś. A to że ktoś cię wyrzucił to mogę zrozumieć po tym co tu wypisujesz. Mało kto chce mieć z takimi ludźmi jak ty do czynienia . Jeszcze bezczelnie teraz piszesz że kogoś oczerniam . Chyba ci chodzi o twojego brata. Tego który sam tu opisywał i wręcz szczycił się tym że oszukiwał ludzi ,podrabiał karty. Jak to wygląda na tle tego jak sam na swoim FB opisuje siebie jako katolika? Czy ty jako katolik pochwalasz jego sposób na życie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wrzosiec leśny niezalogowany
29 października 2022r. o 21:01
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~zniesmaczony napisał(a): Lucek ja byłem na twoim FB. Nawet tam wyciągasz głupku sprawy rodzinne. Na jednym ze zdjęć pozujesz pod pomnikiem na którym jest napis zło dobrem zwyciężaj. Jak to wygląda teraz kiedy sam tutaj siejesz zło?

Tak , jakieś 7-8 lat temu odpowiedziałem synowi siostry na zadane pytanie na Fb co mnie podzieliło ze Zbyszkiem , był to jedyny temat rodzinny założony nie prze ze mnie , czy żałuję że odpowiedziałem , tak żałuję , w naszą dyskusję włączyli się hejterzy tacy jak Ty .

Więc kurna wcześniej myśl co piszesz a nie teraz po fakcie piszesz że żałujesz. Dlaczego więc nie usuniesz tego o czym piszesz z profilu? Bo ty jak już zrobisz komuś krzywdę dopiero wtedy czujesz że żyjesz.
14240
M21W2
29 października 2022r. o 21:07
~~Wrzosiec leśny napisał(a): ~~Limba złocista

A ty rozumiesz co ja piszę , temat nie założony przeze mnie , więc nie może go być na moim profilu .
~~Horus niezalogowany
29 października 2022r. o 21:07
pisz Lucuś ...pisz...;D ...czytam...
a to na odświeżenie pamięci ...;D

Jurko61 22 października 2022r. o 23:28
Nie ośmieszaj się pajacu , Rysiu nazywany Dziadkiem był jedynym który pokonał Rębajłe , a drugi Dziadek czyli Zbyszek z Żar leworęczny wagi ciężkiej pracował u mnie przez dwa lata , nie ma ich już wśród nas , Patryk jak ci to coś mówi był u mnie w Hamburgu również pracował który dołączył do Dziadków, w karciochy grało się na Brzozowej u kogo ………?
kto miał strzelnicę przy sklepie chemicznym na Swierczewskiego „florku” , kto miał wyłączność na podrabianie kart , i jak to robił ??? , jak funkcjonował system ogrywania takich „florków” jak ty „Tyldo” , kto sprzedaje browarka na rynku przy straży pożarnej i miał ładną żonę blondynkę sprzedającą w własnej lodziarni lody , i gdzie ………?
Za kasę takich „florków” pół domu postawiłem w 1993 roku na Jemiołowej , a ty mi tu piszesz „ Tyldo”
że mnie na szatnie nie było stać………

~~Horus niezalogowany
29 października 2022r. o 21:09
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wrzosiec leśny napisał(a): ~~Limba złocista

A ty rozumiesz co ja piszę , temat nie założony przeze mnie , więc nie może go być na moim profilu .

mam czas...zaraz sprawdzę ...;D
14240
M21W2
29 października 2022r. o 21:17
~~Limba złocista po co robisz sztuczny tłok i zmieniasz pseudonim .
O bracie dyskutuj z bratem .
~~Horus niezalogowany
29 października 2022r. o 21:19
łżesz...jest to i nie tylko to na twoim profilu ...dowody...

Lucjan Złotkowski 23 grudnia 2016
·
Zbliżają się święta i niechlubna rocznica o której nie wspomnę , mam nadzieję że dotrę do adresata, on / ona zdobędą się na chwilę refleksji , zadumy i przemyślą swoje postępowanie . Nie idźcie tą drogą ona prowadzi w ślepy zaułek .

a to już ze stycznia 2017

Lucjan Złotkowski
·
Z głębokim żalem i smutkiem informuję że mój bratanek Przemysław Złotkowski krytyk PiS obrońca KOD-u i demokracji usunął mnie z grona znajomych , przypuszczalny powód - krytyka wpisu jego ojca a mojego brata Zbigniewa Złotkowskiego który stwierdził że w latach 50- dziesiątych było lepiej i nikt nie represjonował opozycji .

i ty tu lamenty podnosisz jak ktoś pisze o was kiedy ty sam pchasz tą swoją gębę w prywatne życie innych?
od dawna wiem że masz całkiem solidnie ''zryty beret'' ;D
~~Limba złocista niezalogowany
29 października 2022r. o 21:22
M21W2 napisał(a): ~~Limba złocista po co robisz sztuczny tłok i zmieniasz pseudonim .
O bracie dyskutuj z bratem .

Jak kiedy on się głęboko zakonspirował a przynajmniej tak mu się wydaje. Jak się pokaże zadam mu to pytanie ale tymczasem pytam ciebie bo jesteś -jak oceniasz postępowanie brata?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza