M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrny miłorząb napisał(a)
Dopisane 29.10.2022r. o godz. 20:24:Ktoś napisał: ~~Limba złocista napisał(a): Kto ma ochotę niech wejdzie na FB Lucusia i spróbuje skrytykować Solidarność za cokolwiek . Przekonacie się sami jak szybko znikniecie z jego znajomych. To samo jest z jego braciszkiem który jak się okazuje a co sam potwierdził oszustwo ma we krwi. Człowiek bezwstydny i przy zerowej ambicji .
Jesteś podłym kłamcą , nie usunąłem ani jednej osoby z grona znajomych , kim trzeba być aby pisać oszczerstwa mnie usunęło kilkunastu znajomych w tym Jan J , Pan M , innych nie wymieniam nie są uczestnikami dyskusji na forum , masz odwagę hejtować miej odwagę zaprosić do grona znajomych , przekonasz się jakim oszustem jesteś , jak masz odwagę podaj kim jesteś ja ciebie zaproszę do dyskusji o Solidarność .
Znam twoją odpowiedź , odpowiesz - nie chcę mieć takich znajomych jak ty lub coś w tym stylu .
Dopisane 29.10.2022r. o godz. 20:25:Limba ty masz ambicje , ambitnie oczerniasz .
Lucek ty rozumiesz co się pisze? Napisałem że za krytykę szybko ktoś zniknie a nie to że ty kogoś usunąłeś. A to że ktoś cię wyrzucił to mogę zrozumieć po tym co tu wypisujesz. Mało kto chce mieć z takimi ludźmi jak ty do czynienia . Jeszcze bezczelnie teraz piszesz że kogoś oczerniam . Chyba ci chodzi o twojego brata. Tego który sam tu opisywał i wręcz szczycił się tym że oszukiwał ludzi ,podrabiał karty. Jak to wygląda na tle tego jak sam na swoim FB opisuje siebie jako katolika? Czy ty jako katolik pochwalasz jego sposób na życie?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~zniesmaczony napisał(a): Lucek ja byłem na twoim FB. Nawet tam wyciągasz głupku sprawy rodzinne. Na jednym ze zdjęć pozujesz pod pomnikiem na którym jest napis zło dobrem zwyciężaj. Jak to wygląda teraz kiedy sam tutaj siejesz zło?
Tak , jakieś 7-8 lat temu odpowiedziałem synowi siostry na zadane pytanie na Fb co mnie podzieliło ze Zbyszkiem , był to jedyny temat rodzinny założony nie prze ze mnie , czy żałuję że odpowiedziałem , tak żałuję , w naszą dyskusję włączyli się hejterzy tacy jak Ty .
~~Wrzosiec leśny napisał(a): ~~Limba złocista
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wrzosiec leśny napisał(a): ~~Limba złocista
A ty rozumiesz co ja piszę , temat nie założony przeze mnie , więc nie może go być na moim profilu .
M21W2 napisał(a): ~~Limba złocista po co robisz sztuczny tłok i zmieniasz pseudonim .
O bracie dyskutuj z bratem .