mnie się zdarzyło znaleźć za wycieraczką ''kwit'' wystawiony na parkingu''mleczarni''
''kwit'' został wystawiony w tym momencie kiedy ja pobierałem wydruk...
po zwróceniu na ten fakt uwagi kontrolerki nr. 3 ta obiecała anulowanie kary 200 zł.
sprawdziłem na stronie ...faktycznie anulowany ...
ale kwit i tak zachowam jak również screen ze strony zarządzającego parkingiem...
W pierwszym roku funkcjonowania strefy dostalem 3 razy mandacik, chociaż miałem oplacony na cały rok i naklejoną naklejkę na szybe. 3 razy byl anulowany po mojej wizycie lub telefonie w biurze.
Zbojkotować starą mleczarnię PKS i city.chodzic na zakupy gdzie indziej może szefowie pseudo galerii sami zaczną myśleć dlaczego mniej klientów.pozdrawiam
~~Brzoskwiniowa Skimia niezalogowany 4 listopada 2022r. o 20:35
miasto jest zakorkowane jak nigdy dotąd a paliwo drogie jak cholera, parkingi zapchane , nic to nie dało do tego kasa wydana i zero na tym zarobku więc panie ratuszowy daj sobie spokój i daj ludziom żyć..... drobne firmy w strefie padają, coraz więcej wolnych lokali, pozdrowienia dla dobijających małe biznesy .... tak to ratusz wspiera małą przedsiębiorczość .....
~~Paliowy Żagwin niezalogowany 4 listopada 2022r. o 21:52
Takich korków jak w ostatnich miesiącach, to chyba nigdy wcześniej nie było. Od 7.30 do 17.00 non stop kolejki, rzeki aut w centrum, prędzej przejdzie z buta niż autem, wolnych miejsc parkingowych trzeba się naszukać, sto okrążeń zrobić i jeszcze płacić. Masakra jakaś. Cześć parkometrów nie działa, w niektórych miejscach auta stoją na klepisku, a płacić każą i te ceny z kosmosu chyba wzięte.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.