~~Zielonoszary Cyprysik niezalogowany 4 listopada 2022r. o 23:07
Zapewne w poniedziałek ,zegarki w parkomatach nie były JESZCZE przestawione a więc opłata była od 14.58 do 16.38. A. Zawiadomienie wystawione o 16.58.
Na parkingu obok PKS do dziś parkometry pokazują czas letni .
~~kierowca niezalogowany 5 listopada 2022r. o 6:25
ostatnio nie wydrukowało mi biletu, dobrze że płaciłam kartą to był jakiś ślad. Pan parkingowy stwierdził że powinnam mandat dostać bo trzy razy sprawdzał w systemie że jest nie opłacone...
A z karty ściągnęło.
~~Jaskrawoniebieska Goryczka niezalogowany 5 listopada 2022r. o 8:47
Banda złodziei , miałem opłacony parking pod wieżowcem na pół godziny z kwitkiem za szybą ,szedłem do auta to stało babsko i czekała aż się czas skończy i mandat wypisywała. Minęło 5 min i 20 sekund i już był wypisany. Z daleka do niej krzyczałem że idę, ale powiedziała że za póżno i anulować nie może, więc poszedłem od razu do biura do wieżowca kupując po drodze następny bilet . Tam mi powiedzieli " Ale Pana upolowała" i też nie może anulować . I to jest właśnie miasto przyjazne dla obywateli - Banda złodziei i nic więcej....
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.