~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladożółta Puszkinia napisał(a): teraz to już nie wiadomo ,czy wesoły się chwali ,czy żali
Coś Ci się poyebało w tej pustej bańce :) kto mnie znał w latach 70-tych z Bolca to wie o co chodzi :) "krawężnik" widząc Nas pijących bełty pod Ratuszem naprzeciw Aniołka odwracał się w drugą stronę :) wiesz ile razy "krawężników" wciągali w tunel koło Aniołka? po trzech dniach można było te "choinki" z klap znaleźć :) a teraz co? podobno otworzysz puszczę Coca-coli na Rynku to już 4 "gumisi" patrzy co pijesz :)
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wesoły Romek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bladożółta Puszkinia napisał(a): teraz to już nie wiadomo ,czy wesoły się chwali ,czy żali
Coś Ci się poyebało w tej pustej bańce :) kto mnie znał w latach 70-tych z Bolca to wie o co chodzi :) "krawężnik" widząc Nas pijących bełty pod Ratuszem naprzeciw Aniołka odwracał się w drugą stronę :) wiesz ile razy "krawężników" wciągali w tunel koło Aniołka? po trzech dniach można było te "choinki" z klap znaleźć :) a teraz co? podobno otworzysz puszczę Coca-coli na Rynku to już 4 "gumisi" patrzy co pijesz :)
No masz… a teraz zwykłego „klepania machy” nie jesteś w stanie zrealizować :D
Ino przechwałki w internetach zostały ;))
Za daleko wyjechałem POPISiorku, ale będę w Bolcu to klepanie masz dalej gratis :)
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): ale pieprzenie...
ale o liście zasług dzięki którym odznaczenia nadal ani słowa...;D
''solidaruchy'' to określenie wszystkich bo wszyscy oni wywodzą się z jednej ''kolebki'' i wszyscy przyłożyli się do tego że Polska dzisiaj to ''kraj w ruinie''
Ale bełkot i pustosłowie , ruina jest w twojej pustej głowie .
Kim ty jesteś aby cokolwiek tobie przedstawiać , wszystko co piszesz to prostacka bufonada .