~~Ben napisał(a): Zasłużeni działacze wprowadzają teraz u nas komunę 2.0 .C.e.n.z.u.r.a , obce wojska na naszym terytorium i gorliwe wykonywanie poleceń obcego mocarstwa
Horus napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): ale pieprzenie...
ale o liście zasług dzięki którym odznaczenia nadal ani słowa...;D
''solidaruchy'' to określenie wszystkich bo wszyscy oni wywodzą się z jednej ''kolebki'' i wszyscy przyłożyli się do tego że Polska dzisiaj to ''kraj w ruinie''
Ale bełkot i pustosłowie , ruina jest w twojej pustej głowie .
Kim ty jesteś aby cokolwiek tobie przedstawiać , wszystko co piszesz to prostacka bufonada .
coś cię męczy śmieszny ''opozycjonisto''? ;D
odezwał się ''ból dupy''?
a co do ''bufonady'' niedouku ...czy ty wiesz czym ona jest ?....i to ty jesteś jej klasycznym wręcz egzemplarzem...
czy w tobie jest więcej z bufona czy mitomana ? ...jeden ''wój'' ;D
Januszku , odszczekiwanie jest bardzo niezdrowe , prowadzi do zaburzenia osobowości i paranoi .
" Osobowość paranoiczna to zaburzenie polegające przede wszystkim na braku zaufania do innych ludzi, do ich zamiarów i intencji. Człowiek z osobowością paranoiczną lęka się niepowodzenia oraz tego, że zostanie odrzucony, jest nadmiernie wrażliwy na krytykę i długo pamięta doznane krzywdy (te prawdziwe, i te urojone). "
Wypisz wymaluj , pasuje do ciebie jak ulał , do czego to doprowadził wpływowy tatuś , nie dość że bufon to i paranoik .
Mam nadzieję że sprawiłem ci przyjemność odpowiadając w twoim ulubionym stylu , to tyle na więcej nie licz .
Jak się douczysz możemy podyskutować o solidaruchach , o przestępcach w mundurach z czasów PRL , synku mundurowego .
Miłego weekendu - " douku "
~~Jasnopopielaty Driakiew napisał(a): jak się nazywa ta nauka ,co doucza o solidaruchach?
~~Jasnopopielaty Driakiew napisał(a): jak się nazywa ta nauka ,co doucza o solidaruchach?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): ale pieprzenie...
ale o liście zasług dzięki którym odznaczenia nadal ani słowa...;D
''solidaruchy'' to określenie wszystkich bo wszyscy oni wywodzą się z jednej ''kolebki'' i wszyscy przyłożyli się do tego że Polska dzisiaj to ''kraj w ruinie''
Ale bełkot i pustosłowie , ruina jest w twojej pustej głowie .
Kim ty jesteś aby cokolwiek tobie przedstawiać , wszystko co piszesz to prostacka bufonada .
coś cię męczy śmieszny ''opozycjonisto''? ;D
odezwał się ''ból dupy''?
a co do ''bufonady'' niedouku ...czy ty wiesz czym ona jest ?....i to ty jesteś jej klasycznym wręcz egzemplarzem...
czy w tobie jest więcej z bufona czy mitomana ? ...jeden ''wój'' ;D
Januszku , odszczekiwanie jest bardzo niezdrowe , prowadzi do zaburzenia osobowości i paranoi .
Miłego weekendu - " douku "
''starcze z łocic'' ;D
od czasu kiedy rozmawiałem z twoim bratem jednym nawet słowem cię nie zaczepiłem co chyba nie było zbyt trudne do zauważenia...
ale ty żyjesz nienawiścią ...ona jest dla ciebie jak tlen...
a teraz głombie sam tu robisz ''osobiste wycieczki'' by kiedy odpowiem ci tym samym jęczeć i lamentować ...;D