~~Duch Marszałka Kotuzowa napisał(a): Dwieście dziewięć lat temu przybyłem do Bolesławca . Wyzwolilem mieszkańców tego grodu od zła jakie mu zagrażało Napoleona . Miasto to i jego mieszkańcy byli wtedy poddanymi Króla Prus. To w dowód uznania, Król Prus wystawił mi ten pomnik po mojej śmierci. Byłem tu i historii nie zmienicie. Marszałek Kotuzow.
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a):Ktoś napisał: ~~Duch Marszałka Kotuzowa napisał(a): Dwieście dziewięć lat temu przybyłem do Bolesławca . Wyzwolilem mieszkańców tego grodu od zła jakie mu zagrażało Napoleona . Miasto to i jego mieszkańcy byli wtedy poddanymi Króla Prus. To w dowód uznania, Król Prus wystawił mi ten pomnik po mojej śmierci. Byłem tu i historii nie zmienicie. Marszałek Kotuzow.
Ruski z Niemcem zawsze się dogada ponad głowami Polaków. Wracaj do piekła, lamusie :)
~~Duch Marszałka Kotuzowa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Duch Marszałka Kotuzowa napisał(a): Dwieście dziewięć lat temu przybyłem do Bolesławca . Wyzwolilem mieszkańców tego grodu od zła jakie mu zagrażało Napoleona . Miasto to i jego mieszkańcy byli wtedy poddanymi Króla Prus. To w dowód uznania, Król Prus wystawił mi ten pomnik po mojej śmierci. Byłem tu i historii nie zmienicie. Marszałek Kotuzow.
Ruski z Niemcem zawsze się dogada ponad głowami Polaków. Wracaj do piekła, lamusie :)
Nie bądź taka mądra , bo będę Cię straszył co noc.
Straszyć to sobie możesz ukraińskie dzieci ;)
~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a):Ktoś napisał: ~~Duch Marszałka Kotuzowa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Duch Marszałka Kotuzowa napisał(a): Dwieście dziewięć lat temu przybyłem do Bolesławca . Wyzwolilem mieszkańców tego grodu od zła jakie mu zagrażało Napoleona . Miasto to i jego mieszkańcy byli wtedy poddanymi Króla Prus. To w dowód uznania, Król Prus wystawił mi ten pomnik po mojej śmierci. Byłem tu i historii nie zmienicie. Marszałek Kotuzow.
Straszyć to sobie możesz ukraińskie dzieci ;)
Przypominam że 10% mojej armii to Kozacy.
~~pisowskie rozbiory Polski napisał(a): Pomniki kaczynskiego, kutuzowa, szyszki i stalina do rozbiórki. [/c
Dobrze gadasz . 0.5 l się należy :)
~~Duch Marszałka Kotuzowa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Duch Marszałka Kotuzowa napisał(a): Dwieście dziewięć lat temu przybyłem do Bolesławca . Wyzwolilem mieszkańców tego grodu od zła jakie mu zagrażało Napoleona . Miasto to i jego mieszkańcy byli wtedy poddanymi Króla Prus. To w dowód uznania, Król Prus wystawił mi ten pomnik po mojej śmierci. Byłem tu i historii nie zmienicie. Marszałek Kotuzow.
Ona taka brzydka że nikogo i niczego się nie boi