~~brak nazwy napisał(a): jak fajnie ze tacy ludzie chcą być zwierzętami, no to teraz do lasu albo zakładu psychiatrycznego z nimi i po problemie a nie dzieci straszą i psują, co to za hobby, do kościoła sie lepiej wyspowiadać przed bogiem a nie takie zabawy!!!śmieszne w tym jest to ze same dzieci do nich ciagle podchodziły pytając o zdjęcie a z drugiej strony to nie chcemy być zwierzętami XDDD ogar d00pe bo żal sciska
~~Szarobrązowa Kokoryczka napisał(a): Dobra inicjatywa i pomysł
~~Jezus Chrystus napisał(a): Ja za was życie oddałem! Wsydzcie sie!!!
~~Wygłupy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarobrązowa Kokoryczka napisał(a): Dobra inicjatywa i pomysł
A co w tym dobrego? Wygłupy, jakich wiele. Tylko po co się tym chwalić i dorabiać ideologię o jakiejś "twórczości"?
Po co pisać o tym na portalu? Poza tym młodzi ludzie są tak nauczeni teraz, że tylko wygłupy i zabawę uważają za sens życia. A do pracy 90% z nich się nie nadaje - nic nie potrafią, nic nie rozumieją i nic im się nie chce. A każdy uważa się za nie wiadomo kogo.
~~Brudnobiała Kuningamia napisał(a): Ja to chyba już mocno stary jestem, bo nic z tej zabawy nie rozumiem…
~~Wygłupy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarobrązowa Kokoryczka napisał(a): Dobra inicjatywa i pomysł
A co w tym dobrego? Wygłupy, jakich wiele. Tylko po co się tym chwalić i dorabiać ideologię o jakiejś "twórczości"?
Po co pisać o tym na portalu? Poza tym młodzi ludzie są tak nauczeni teraz, że tylko wygłupy i zabawę uważają za sens życia. A do pracy 90% z nich się nie nadaje - nic nie potrafią, nic nie rozumieją i nic im się nie chce. A każdy uważa się za nie wiadomo kogo.