M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Horus napisał(a): no ja też nie wiem po co mi to opowiadasz...;D
to nie ja a twoi popijali wódzię z Kiszczakiem w Magdalence...;D
Ty w swoim prostackim rozumowaniu atakujesz robotników szeregowych członków Solidarności , którym po 30 latach Wolna Polska w jakimś stopniu dziękuje za to co robili dla tej WOLNOŚCI .
po raz kolejny ''mijasz się z prawdą'' ;D
daleko mi do atakowania szeregowych ludzi z ''s'' bo zostali skutecznie przez twoją wierchuszkę zmanipulowani lub po prostu ogłupieni...
w tych szeregach i ty się znalazłeś a później coś ci ''odbiło'' i zmieniłeś front...
nazywając takie postępowanie obrazowo , zamieniłeś siekierkę na kijek lub szambo na ...szambo...
napisałem ci wystarczająco wiele o Kornelu a ty nic z tego nie zakumałeś ...
nigdy też nie odpowiedziałeś na pytanie gdzie jest obecnie ta twoja ''s'' i nigdy nie odpowiedziałeś ile z tych ''postulatów'' dotrwało do dnia dzisiejszego...
dlatego właśnie SZEREGOWI robotnicy z kręgu ''s'' odeszli a pozostali ci którzy lekką ręką rozkradli to co było możliwe i dzisiaj śmieją się ludziom w nos...
kiedyś ''opozycjonisto'' jak cukier podrożał o 50 gr. wychodziliście na ulice...dzisiaj milczycie nawet jak coś drożeje w kilku złotówkach ...
czy o taką Polskę ''walczyłeś''? ;D ;D
na koniec...tylko mi tu nie pieprz że to wina wojny i Putina ...;D