~~profos napisał(a): Jaką kuźwa tolerancja ?
jeden drugiego w łyżeczce wody by utopił
wyścig szczurów trwa w najlepsze
~~Zielona napisał(a): Piękna inicjatywa. Wigilia od serca. Kiedyś miałam okazję uczestniczyć i dobrze wspominam.
~~Janek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielona napisał(a): Piękna inicjatywa. Wigilia od serca. Kiedyś miałam okazję uczestniczyć i dobrze wspominam.
Kiedy jest właściwie ta wigilia? 24 grudnia, czy też 6 stycznia, a może 20 maja (dzień narodzin Jezusa w 6 r.p.n .e.).
~~Janek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielona napisał(a): Piękna inicjatywa. Wigilia od serca. Kiedyś miałam okazję uczestniczyć i dobrze wspominam.
Kiedy jest właściwie ta wigilia? 24 grudnia, czy też 6 stycznia, a może 20 maja (dzień narodzin Jezusa w 6 r.p.n .e.).
~~sPOko oko napisał(a):Ktoś napisał: ~~Janek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielona napisał(a): Piękna inicjatywa. Wigilia od serca. Kiedyś miałam okazję uczestniczyć i dobrze wspominam.
A to się lewactwo rozpisało,
zamknij się raczej paradą ,, równość"
Czytaj co piszesz kaleko .
~~und napisał(a):Ktoś napisał: ~~sPOko oko napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Janek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielona napisał(a): Piękna inicjatywa. Wigilia od serca. Kiedyś miałam okazję uczestniczyć i dobrze wspominam.
A to się lewactwo rozpisało,
zamknij się raczej paradą ,, równość"
Czytaj co piszesz kaleko .
Eco Eco