~~Kobaltowy Kasztanowiec napisał(a): Za to burmistrza Wam nie zamkną
Tylko cieszyć się!
~~QQQ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kobaltowy Kasztanowiec napisał(a): Za to burmistrza Wam nie zamkną
Tylko cieszyć się!
Właśnie mnie to smuci ,nie na darmo kupuje z naszych pieniędzy samochody policji ,żeby być bezkarnym .
~~Brawo Relich napisał(a): To teraz pytam się tych wszystkich skur-wieli czym mam ogrzać dom na Święta i na Nowy Rok .Oponami ponoć Kaczor nie pozwala palić .
~~Liliowoniebieska Truskawka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brawo Relich napisał(a): To teraz pytam się tych wszystkich skur-wieli czym mam ogrzać dom na Święta i na Nowy Rok .Oponami ponoć Kaczor nie pozwala palić .
Potrafisz wyzywać w necie, internet potrafiłeś sobie zorganixować, a nie potrafisz zapewnić sobie opału i oczekujesz pomocy tego złego Burmistrza?
Ogarnij się i wyluzuj.
~~Liliowoniebieska Truskawka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brawo Relich napisał(a): To teraz pytam się tych wszystkich skur-wieli czym mam ogrzać dom na Święta i na Nowy Rok .Oponami ponoć Kaczor nie pozwala palić .
Potrafisz wyzywać w necie, internet potrafiłeś sobie zorganixować, a nie potrafisz zapewnić sobie opału i oczekujesz pomocy tego złego Burmistrza?
Ogarnij się i wyluzuj.
Zastosowana autokorekta