~~Brązowoszary Słoneczniczek napisał(a):Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowoszary Słoneczniczek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ha ha napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowoszary Słoneczniczek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ccc napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowoszary Słoneczniczek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Liliowoniebieska Truskawka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brawo Relich napisał(a): To teraz pytam się tych wszystkich skur-wieli czym mam ogrzać dom na Święta i na Nowy Rok .Oponami ponoć Kaczor nie pozwala palić .
Potrafisz wyzywać w necie, internet potrafiłeś sobie zorganixować, a nie potrafisz zapewnić sobie opału i oczekujesz pomocy tego złego Burmistrza?
Ogarnij się i wyluzuj.
Ja żebym umierał z pragnienia to od tego złego burmistrza nie chciał bym szklanki wody ,więc ty pajacu wyluzuj ,bo ci żyłka pęknie .
Takiemu jak ty wody się nie podaje .
Cwelu zamknij ryja pilnuj mamuśki ,bo się huka jak świnia po Nowogrodźcu .
Pomyłka bo nie żyje od lat . A ty daj na luz bo święta tuż tuż .
Mamuśka to jest zdrobniale o twojej żonce fiutku .Też nie żyje ?
Nigdy jej nie miałem .
Czyli tak jak myślałem jesteś pedałem !
Ja na żonę mam jeszcze czas . A ty lecz się na nogi bo na głowę już nic nie da . Wesołych świąt .
Przecież ty zboczeńcu nigdy się nie wyleczysz ani na głowę ani na nogi .
~~Piernikowa Kolendra napisał(a): Śmiech na sali. Węgiel był od lat, nie było problemów a teraz węgla nie ma. Poer do l one pisowskie śmiecie