Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Przybylski i jego radni nie chcą finansować in vitro?
~~Jan niezalogowany
26 grudnia 2022r. o 18:55
Ktoś tu robi sobie na in vitro propagandę. Ci co zbierali podpisy w rynku robią wokół siebie szum medialny.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Polak niezalogowany
26 grudnia 2022r. o 18:59
Przybylski, pisowski podnóżku pokazałeś jaką jesteś kanalią. Tej hańby nie zmyjesz już do końca swoich parszywych dni !
~~Pawi Zawilec niezalogowany
26 grudnia 2022r. o 19:08
Lewactwo to stan umysłu,tu za aborcją a następnie za in vitro bo rodzi się za mało dzieci.Czy ktoś potrafi to pojąć?
~~Szafranowa Forsycja niezalogowany
26 grudnia 2022r. o 19:19
A tak naprawdę to ma rację.
~~Szkarłatny Zaślaz niezalogowany
26 grudnia 2022r. o 19:33
~~To coś napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zigi napisał(a): Oni po prostu chcą żeby rodzili tylko tacy ładni jak:kaczrex,morawieckix,ziobrix,maciarewks,przybyliks,vel sęp ten co mu żona nauczycielka wiąże sznurowadła i inne psiaki.A ja się pytam do cholery skąd wziąć-takie sformentowane plemniki żeby stworzyć takich brzydkich bałwanów???

Kogo nazywasz lewakiem.Ty baranie jak ja byłem przewodniczącym Solidarności
~~To coś napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zigi napisał(a): Oni po prostu chcą żeby rodzili tylko tacy ładni jak:kaczrex,morawieckix,ziobrix,maciarewks,przybyliks,vel sęp ten co mu żona nauczycielka wiąże sznurowadła i inne psiaki.A ja się pytam do cholery skąd wziąć-takie sformentowane plemniki żeby stworzyć takich brzydkich bałwanów???

PO co wam dzieci ?,wy lewactwo zawsze byliście za aborcją i niech tak zostanie
~~To coś napisał(a):

Kogo nazywasz lewakiem.Ty baranie jak ja byłem przewodniczącym Solidarności (3 kadencję) to ty latales do SB jak większość psiaków.a wiesz chociaż dlaczego tak nie lubię psiaków bo jako stary solidarnościowiec znam te komunistyczne ryje które teraz kreują się prawicę i katolików-pieronskie chorągiewki.Partia i swolocz -to banda komuchów i oszołomów widać to dokładnie jak okradają ten biedny kraj
~~Bolecnauta niezalogowany
26 grudnia 2022r. o 19:48
in vitro to jeden z ważniejszych społecznie programów
~~Ciemnobursztynowa Miechunka niezalogowany
26 grudnia 2022r. o 19:51
Szkoda, że popiera PiS a taki był mądry
~~Szarobiała Azalia niezalogowany
26 grudnia 2022r. o 19:56
Przybylski wystąpił z Platformy
Obywatelskiej jak ta przegrała
wybory i otworzył Bezpartyjnych
Samorządowców .
Dzisiaj skumał się z reżimówką PiS ,

Chorągiewka na wietrze ,
życiowy ślizgacz , ślizgu ślizgu .

Życzymy panu Przybylskiemu
dużej ilości wazeliny , wybory
za pasem , a z kim do wyborów -
nieważne .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.