~~To coś napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zigi napisał(a): Oni po prostu chcą żeby rodzili tylko tacy ładni jak:kaczrex,morawieckix,ziobrix,maciarewks,przybyliks,vel sęp ten co mu żona nauczycielka wiąże sznurowadła i inne psiaki.A ja się pytam do cholery skąd wziąć-takie sformentowane plemniki żeby stworzyć takich brzydkich bałwanów???
Kogo nazywasz lewakiem.Ty baranie jak ja byłem przewodniczącym Solidarności~~To coś napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zigi napisał(a): Oni po prostu chcą żeby rodzili tylko tacy ładni jak:kaczrex,morawieckix,ziobrix,maciarewks,przybyliks,vel sęp ten co mu żona nauczycielka wiąże sznurowadła i inne psiaki.A ja się pytam do cholery skąd wziąć-takie sformentowane plemniki żeby stworzyć takich brzydkich bałwanów???
PO co wam dzieci ?,wy lewactwo zawsze byliście za aborcją i niech tak zostanie~~To coś napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zigi napisał(a): Oni po prostu chcą żeby rodzili tylko tacy ładni jak:kaczrex,morawieckix,ziobrix,maciarewks,przybyliks,vel sęp ten co mu żona nauczycielka wiąże sznurowadła i inne psiaki.A ja się pytam do cholery skąd wziąć-takie sformentowane plemniki żeby stworzyć takich brzydkich bałwanów???
Kogo nazywasz lewakiem.Ty baranie jak ja byłem przewodniczącym Solidarności (3 kadencję) to ty latales do SB jak większość psiaków.a wiesz chociaż dlaczego tak nie lubię psiaków bo jako stary solidarnościowiec znam te komunistyczne ryje które teraz kreują się prawicę i katolików-pieronskie chorągiewki.Partia i swolocz -to banda komuchów i oszołomów widać to dokładnie jak okradają ten biedny kraj