Właśnie przypadkiem po odcinku Sulejmana leci dziennik TVP.
Pokazują jak doskonale wywiązali się z dostaw węgla.
Potem chwalebne peany że paliwo nie zdrożało.
Trzecie że stopy NBP nie wzrosły.
A tu insynuacja że nie ma węgla. Poseł Pogoda obiecał to jest. Ale wy ślepi jesteście.
Jaki tańszy węgiel ci wszyscy co mają kopciuchy powinni płacić normalnie za węgiel po 3000.
Najpierw zmusili ludzie na wymianę kopciuchów na piece na przykład na pellet a teraz wystawili tych wszystkich co wymienili sobie na pellet a dają kasę dla tych co palą węglem i do tego jeszcze tańszy węgiel. No dobra ja też dostałem 3 000 dodatku na pellet ale nikt mi nie zapełnił niższej ceny tego peletu tylko musiałem płacić po normalnej więc ci co mają węgiel niech też płacą normalną cenę.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.