Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiec nie dostał węgla mimo interwencji posła Szymona Pogody
~~wina Tuska niezalogowany
2 stycznia 2023r. o 14:35
,,Próbowaliśmy skontaktować się z posłem Pogodą, jednak bezskutecznie.''

To zrozumiałe , na dole w kopalni nie ma zasięgu .Ile nakopie to zaraz nam tu wyśle .
Trzeba mieć nieźle pod beretem że by uwierzyć PIS .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~WIOSNA niezalogowany
2 stycznia 2023r. o 14:42
Nie dostał węgla, ale dostał ładną ciepła pogodę, jest + 16 stopni, nie ma po co palić w piecu.
~~Anioł niezalogowany
2 stycznia 2023r. o 14:44
Pogoda nie dla pospólstwa.
Co wy możecie mu dać ?
No część tych najbardziej naiwnych zagłosuje na niego w wyborach.
~~Białawy Mlecz niezalogowany
2 stycznia 2023r. o 14:44
A ktoś nie ma węgla?
~~Pszeniczna Szachownica niezalogowany
2 stycznia 2023r. o 14:56
Mróz -20 już od piątku!
~~Kłamcy niezalogowany
2 stycznia 2023r. o 15:07
Właśnie przypadkiem po odcinku Sulejmana leci dziennik TVP.
Pokazują jak doskonale wywiązali się z dostaw węgla.
Potem chwalebne peany że paliwo nie zdrożało.
Trzecie że stopy NBP nie wzrosły.
A tu insynuacja że nie ma węgla. Poseł Pogoda obiecał to jest. Ale wy ślepi jesteście.
~~Bezpartyjnyzpisemizkukizem niezalogowany
2 stycznia 2023r. o 15:15
Jeden pojechał do Pinokia po węgiel - gdy inni włodarze protestowali - drugi załatwiał.
Obaj wiarygodni ja Suski z Mejzą.

Obajtek jak obiecał doić kierowców, to ich wydoił - słowny. Teraz przekazał dojenie rządzącym, pewnie dotrzymają obietnic.

~~Antonio niezalogowany
2 stycznia 2023r. o 15:28
Jaki tańszy węgiel ci wszyscy co mają kopciuchy powinni płacić normalnie za węgiel po 3000.
Najpierw zmusili ludzie na wymianę kopciuchów na piece na przykład na pellet a teraz wystawili tych wszystkich co wymienili sobie na pellet a dają kasę dla tych co palą węglem i do tego jeszcze tańszy węgiel. No dobra ja też dostałem 3 000 dodatku na pellet ale nikt mi nie zapełnił niższej ceny tego peletu tylko musiałem płacić po normalnej więc ci co mają węgiel niech też płacą normalną cenę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy