Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jak radny został przestępcą?
~~skorn niezalogowany
10 stycznia 2023r. o 17:11
Ale opuch ,karmi ich ten nasz po pierwsze .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22744
Falco111 nieaktywny
10 stycznia 2023r. o 17:38
"Tylko pomagałem rodzinie"

''Dariusz F. podczas procesu nie przyznawał się do winy. Przed sądem mówił, że to on jest ofiarą w całej sprawie. Jak przyznał, pokrzywdzona będąca jednocześnie oskarżycielem posiłkowym w sprawie, kilkakrotnie znalazła pracę dzięki jego protekcji, a wynikało to z ich powiązań rodzinnych.

Wielokrotnie podczas zeznań przed sądem radny tłumaczył swoje postępowanie wobec kobiety tym, że "byli rodziną". ''

ja pierdzielę ....;D
no to po takim czymś jego zwierzchnik -a w tym przypadku chyba Roman- powinien sam zgłosić do prokuratury FAKT popełnienia przestępstwa...;D
nie ''domniemanie'' a FAKT ...

bo jest w KK coś o nadużyciu władzy ...
no chyba że ten czy inny prokurator przymknie oko na taką ''linię obrony'' ;D bo może sam jest członkiem rodziny...;D

ot prawda o tym co się wyrabia w tym grajdołku...
~~ja niezalogowany
10 stycznia 2023r. o 17:47
Roman to przywodca lokalnej grupy trzymajacej wladze ,wiec nie wiem czego sie spodziewasz . To taki PiS a wczesniej PO tylko w skali mikro , dla niepoznaki nazywaja sie bezpartyjnymi . Stolki obsadzone kolesiami .
22744
Falco111 nieaktywny
10 stycznia 2023r. o 17:52
od lat tu określam ich jako układ towarzysko -kolesiowski ...;D
a teraz wychodzi na to że trzeba tam dodać jakiś wątek rodzinny...

takie nasze lokalne ''Dallas'' ... po kilku odcinkach już człowiek nie wiedział kto z kim śpi i kto z kim się ...pieprzy...;D
~~Płomiennorudy Zimowit niezalogowany
10 stycznia 2023r. o 18:06
Zamiast ja od razu wywalić z roboty to się z nią cackał.
Mi to wygląda że komuś mocno zawadzał.
Ciekawe kto odniósł korzyści z tej sytuacji?
~~Burozielona Papryka niezalogowany
10 stycznia 2023r. o 18:32
Dla mnie oburzające jest to, że osoby pełniące funkcje publiczne oskarżone o cokolwiek z taka łatwością dostają zwolnienia lekarskie.
~~Popielaty Krokus niezalogowany
10 stycznia 2023r. o 18:34
Brawo sąd ! Brawo!
~~Bananowy Grzybień niezalogowany
10 stycznia 2023r. o 18:43
Pięknie obnażono ten zgniły układ. Glosujcie dalej na radnych ratuszowego...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.