Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Orange zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jak radny został przestępcą?
~~Liliowoniebieska Karagana niezalogowany
10 stycznia 2023r. o 19:17
~~Schabowy po lubelsku napisał(a): Jeden osioł jest już prowadzany przez starostę i prezydenta na rozmaitych imprezach. Skończy podobnie.

Kto taki?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~xyz niezalogowany
10 stycznia 2023r. o 19:30
~~Liliowoniebieska Karagana napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Schabowy po lubelsku napisał(a): Jeden osioł jest już prowadzany przez starostę i prezydenta na rozmaitych imprezach. Skończy podobnie.

Kto taki?

Ty nazywasz go osłem a ja uważam go za nie zniszczalnego i przebiegłego ,zawsze jest języczkiem uwagi ,a 14 tys miesięcznie to ty nigdy i nigdzie nie zarobisz
~~w niezalogowany
10 stycznia 2023r. o 19:38
~~xyz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Liliowoniebieska Karagana napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Schabowy po lubelsku napisał(a): Jeden osioł jest już prowadzany przez starostę i prezydenta na rozmaitych imprezach. Skończy podobnie.

Kto taki?

Ty nazywasz go osłem a ja uważam go za nie zniszczalnego i przebiegłego ,zawsze jest języczkiem uwagi ,a 14 tys miesięcznie to ty nigdy i nigdzie nie zarobisz

Towarzysze, miarkujcie się .
~~Liliowoniebieska Konwalia niezalogowany
10 stycznia 2023r. o 19:41
Tak czytam sobie te komentarze i artykuł i szczerze napiszę co o tym myślę.
Dla mnie mocno naciągana cała ta sprawa jest. Nie znam dwóch stron, ale daje się wyczuć (przynajmniej ja tak to widzę) takie silenie się na robienie dramy.
A tak przy okajiJeśli prawdą jest, że ktoś tu dostał posadkę ze względów rodzinnych czy przyjacielskich to niech ta sprawa będzie przykładem dla każdego kto kiedyś wyciągnie zbyt pochopnie do kogoś pomocną dłoń, aby nie urwało mu całej ręki.
~~jurek niezalogowany
10 stycznia 2023r. o 20:05
Witam, znam Darka i jestem pewien, że jest najprawdopodobniej niewinny ale sądy są niestety jakie są i najgorsze jest to, że ŻADEN JEGO świadek nie został przesłuchany i trzeba sobie samemu odpowiedzieć na to czy to jest sprawiedliwe i czy wyrok był........... czy to normalne i sprawiedliwe, że świadkowie jednej strony zeznają a drugiej NIE ?????????????? kpina
Myślę że każdy rozsądny człowiek sam powinien osądzić czy wyrok jest OK ?
A portal już z niego zrobił przestępcę.......... przykre to i płytkie !!! ale oni tego potrzebują, niestety.
~~Zszarzała Cynia niezalogowany
10 stycznia 2023r. o 20:17
Pokazana jest tutaj kariera radnego w takim grajdołku jakim jest Bolesławiec. Gość, który nie zna słowa przepraszam
~~Miętowa Czeremcha niezalogowany
10 stycznia 2023r. o 20:29
Dobrze, że czas tego pana na cmentarzu się skończył. Był chamski, nie potrafił załatwić sprawy, ale zawsze probował rządzić wszystkimi i był "wielkim kierownikiem". Teraz jest tam bardzo miła i kompetentna pani. Wszystko można załatwic w przyjemnej atmosferze.
~~RFE niezalogowany
10 stycznia 2023r. o 21:57
W całym artykuliku ubawiły mnie słowa "chciał uciszyć nas – wolne, lokalne media - żądając usunięcia opublikowanego artykułu."
Wolne media :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza