Chciałbym wyrazić szczególne podziękowanie dla redaktora za rzetelne i szczegółowe opracowanie artykułu. Jego praca jest dowodem na to, że dziennikarstwo może być uczciwe i dokładne. Jestem pod wrażeniem jego zaangażowania i staranności w przygotowaniu materiału. Dziękuję za to, że pomogłeś mi zrozumieć temat i poznać różne perspektywy. Cieszę się na myśl o przyszłych artykułach tego redaktora!
~~Żółtoczerwona Tunbergia niezalogowany 17 stycznia 2023r. o 14:33
A gdzie obrońcy? Zawsze jakiś był co bzdety wygadywał że nie wiadomo jak to było co się stało i że na pewno jakiś staruszek co już nie powinien jeździć, zajechał mu drogę u musiał... 3, 2, 1 .... obrońcy start....
a ja bym chciał zobaczyć fotkę tego drzewa...konkretnie miejsca na nim gdzie to autko przypierdzieliło...
sądząc po zdjęciu przodu autka to nie była 50-tka...
Kierowca prawdopodobnie zasłabł…internetowi wszystko wiedzący znawcy świata i praworządności…brak słów jak ludzie potrafią ocenić wszystko i wydawać wyroki.
Szkoda mi was.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.